Филми и сериали

Кабината за целувки: измамата с Ноа Флин и Ел Еванс, за която всички говорят

Кабината за целувки: измамата с Ноа Флин и Ел Еванс, за която всички говорят
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Връзката на Ел Еванс и Ноа Флин предизвика разгорещен дебат сред феновете на "The Kissing Booth"!

Това лято ще излезе третата и последна част от филмовата адаптация на романа на Бет Рийкълс, „The Kissing Booth“. Оригиналният актьорски състав се състои от Джейкъб Елорди (Ноа Флин), Ел Евънс (Джоуи Кинг), Джоел Кортни (Лий Флин), Меган Йънг (Рейчъл) ), Тейлър Захар Перес (Марко) и Мейзи Ричардсън (Клоуи), ще се завърнат, за да завършат страхотно тази сложна и романтична любовна история.

Снимка: NETFLIX

Може да ви заинтересува: Джоуи Кинг пропуска целия актьорски състав на „The Kissing Booth“, с изключение на Джейкъб Елорди! Сега обаче, когато третата част е на път да излезе, интернет потребителите започнаха дебат в социалните мрежи кой на кого е изневерил пръв: Ел Еванс на Ноа Флин или обратното.

Изневярата на Ноа и Ел, за която всички говорят

Във втората част на „The Kissing Booth“, Ноа отива в Харвард, докато Ел остава в Лос Анджелис, за да завърши гимназия. Любовта им обаче се усложнява, когато Ноа среща Клои, а Ел среща Марко. Проблемите започват, когато главният герой от филма намира обицата на Клои под леглото на Ноа, за което тя веднага си мисли, че приятелят й й е изневерил.

Снимка: Netflix

Може да ви заинтересува: Всичко, което трябва да знаете за „TKB3“! По същата причина тя започва да се сближава с Марко, с когото се целува по време на голямото състезание по танци, пред очите на Ноа! Въпреки че в сюжета поясняват, че Ноа и Клои са само приятели и че именно Ел е "изневерила" на приятеля си, интернет потребителите не са толкова сигурни, че това е истината. Може да ви заинтересува: Не пропускайте първите изображения на „TKB3“ Някои потребители на Twitter са убедени, че Марко и Клои наистина са имали кратка романтика и че героят, изигран от Джейкъб Елорди, е бил неверен на Ел, но други посочват, че единственият предател беше Ел.Какво мислиш? Смятате ли, че в третата част романсът им отново ще бъде застрашен? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: