Знаменитости

Бриджъртън: Никола Кофлан отговаря на журналиста, който я нарече "дебела"

Бриджъртън: Никола Кофлан отговаря на журналиста, който я нарече "дебела"
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Никола Кофлан отговори на обидния коментар, направен от моден редактор за нейната физика и вида й на Златните глобуси

Nicola Coughlan играе Пенелопе Бриджъртън в сериала на Netflix, „Семейство Бриджъртън“. Заради големия успех на продукцията, главните актьори в актьорския състав, като Фийби Диневор (Дафне), Редже-Жан Пейдж (Саймън), Никола Кофлан (Пенелопе), Клаудия Джеси (Елоиз), Джонатан Бейли (Антъни), Руби Баркър (Марина) и Люк Нютън (Колин) бяха поканени на Златен глобус 2023.

Снимка: Netflix

Никола обаче стана жертва на обиден коментар, който никак не й хареса, тъй като журналист я нарече "дебела", след като анализира тоалета, който избра за 78-ото издание на Златен глобус Награди. Може да ви заинтересува: Никола Кофлан намушка една от колегите си от "Бриджъртън"

Журналист критикува погледа на Никола Кофлан към Golden Globez

Модният редактор Аманда Ричардс сподели мислите си за гардероба на 34-годишната актриса, като каза, че е било грешка Никола да избере да носи черна жилетка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

„Дебелото момиче от семейство Бриджъртън носи черна жилетка на Златните глобуси, защото колкото и красива и стилна да си, ако си дебело момиче, винаги има черно сако, което мислиш да облечеш, тогава решаваш, че не, но накрая го слагаш, защото чувстваш, че трябва”, написа журналистката в Туитър и въпреки че намерението й не беше да обиди Никола, публиката се възмути, след като я нарече „дебела”.

Бриджъртън: Никола Кофлан отговаря на журналиста, който я нарече „дебела“

Но каква беше реакцията на актрисата от "Бриджъртън" на този коментар? „Мислех, че жилетката изглежда страхотно, Моли Годард ги носеше на пистата с роклите, оттам дойде идеята. Аз също имам име“, написа Никола Кофлан в отговор на туита.

Мислех, че жилетката изглежда страхотно, Моли Годард ги използва на пистата си с роклите, откъдето дойде идеята, също така имам име

- Никола Кафлан (@nicolacoughlan) 1 март 2023 г.

Журналистката не замълча и призна, че коментарът й не е на място: „Признавам, че написах нещо несериозно за една знаменитост и тоалета й на червен килим, но нивото, на което мрежите изискват да коленичиш пред знаменитости (от тяхно име, без те да питат) е адски тревожно, особено при бели знаменитости.

Мога да се справя с туитването на нещо лекомислено за знаменитост и тоалета им на червен килим, но нивото, до което социалните медии изискват да преклоняваме колено пред знаменитости (от тяхно име, без те да питат) е адски тревожно, особено белите знаменитости 1/3

- Аманда Ричардс (@amandakater) 2 март 2023 г.

Освен това той добави, че не съжалява, че е използвал думата "дебела", за да се позовава на актрисата. И да, беше отвратително, че не използвах името му, съжалявам, че взех това решение. Но няма да се извинявам, че използвам думата „дебел“. Никога".

И да, беше гадно, че не използвах нейното име и съжалявам, че направих този избор. Но няма да се извинявам, че използвам думата дебел. някога. 3/3

- Аманда Ричардс (@amandakater) 2 март 2023 г.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: