YouTube

Времето, което YosStop може да прекара в затвора

Времето, което YosStop може да прекара в затвора
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

YosStop може да прекара дълго време в затвора, ако жалбата на Айнара Суарес бъде разгледана успешно

Айнара Суарес беше жертва на сексуално насилие през 2023 г., когато беше само на 16 години. Освен това момичето пострада и от клевета, след като видеото от нападението й беше публикувано в различни социални мрежи, така че след години на психологическо лечение Айнара реши да наруши мълчанието и да изобличи всички замесени в нейния случай. Може да ви заинтересува: YosStop нарушава мълчанието преди обвиненията в притежание и разпространение на детска порнография YouTuber, Yoselin Hoffman, по-известен като YosStop, беше един от обвиняемите, защото преди година и половината публикува един от видеоклиповете на случая на Айнара и я обвини за малтретирането, което е претърпяла, след като я нарече „дебела“ и „разсеян морал“.

Снимка: Instagram

Може да ви заинтересува: Бях жертва на сексуално насилие, какво мога да направя?

Чрез своя Instagram, YosStop наруши мълчанието и увери, че е „добре и спокойна“ въпреки трудния момент, през който преминава.

„Получих много съобщения за загриженост от вас. Искам да ти благодаря безкрайно за любовта, знай, че съм добре и съм спокоен. Искаха да ме въвлекат в престъпление, което никога не съм извършил, но аз напълно вярвам на истината и здравия разум. Както съм коментирал в много от моите видеоклипове, жалбите трябва да служат като инструмент за овластяване на гражданите. За съжаление съм въвлечена в нещо извън мен, но се надявам всичко да бъде изяснено и решено скоро“, написа тя в историите си в Instagram. Може да ви заинтересува: Жени, които успяха в света на мъжете благодарение на феминисткото движение

Времето, което YouTuber може да прекара в затвора

Според съобщения от FemXFem, адвокатите на Айнара разкриха, че жалбата за притежание и разпространение на детска порнография срещу YosStop е била подадена пред специалния прокурор за сексуални престъпления към главния прокурор на Правосъдието на Мексико Сити. Но, колко време може да прекара YouTuber в затвора?

В предаването „Venga la Alegría“ водещите разкриха, че ако жалбата на Айнара Суарес бъде разгледана, YosStop може да излежи присъда от 7 до 14 години затвор. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: