Здраве

Юя ви разказва подробно за своя опит с менструалната чашка, би ли я използвал отново?

Юя ви разказва подробно за своя опит с менструалната чашка, би ли я използвал отново?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Искате ли да знаете какво е да използваш менструална чашка? Юя се осмели да го използва и беше насърчен да сподели опита си, вижте свидетелството му!

Сигурни сме, че сте чували за този продукт за интимна хигиена и освен че питате как се използва, друго от вашите съмнения със сигурност ще бъде какво е да използваш менструална чашка , или какво е чувството Yuya беше едно от момичетата, които бяха насърчени да изяснят съмненията си и да го опитат, но също така реши да сподели опита си с менструалната чашка с милионите си „Guapuritas“. Интересувате се: Юя: Всичко, което трябва да знаете за успешната youtuber и бизнесдама

Какво е да използваш менструална чашка според Юя?

Yuya е един от най-известните ютубъри в Мексико и Латинска Америка. На 18 януари 2023 г. тя качи видеоклип в канала си в YouTube, в който със своя специфичен свеж и динамичен стил тя разказва защо е решила да използва периода на чашата и как той промени живота й.В урока тя споменава, че тъй като е ниска и кльощава, тя страда от използването на дамски превръзки по време на менструалния си цикъл, тъй като те се търкат между краката й. Поради тази причина тя реши да пробва менструалната чашка.

Снимка: Getty Images Първоначално той имаше много съмнения как да го използва, така че се зае със задачата да го проучи и поръча онлайн. След като го имаше, не знаеше много добре как да го облече, но най-накрая го получи и уверява, че е много удобно, хигиенично и екологично. Поради тези причини той го препоръчва, но не преди да подчертае, че е уместно момичетата да се консултират с гинеколога си относно употребата му, за да могат да разрешат всички съмнения, които могат да възникнат. Интересувате се: Трябва ли да използвам менструалната чашка? Ето какво мислят гинеколозите

Предимства и недостатъци според Юя

Първият въпрос, на който се натъкна, когато го поръча онлайн, беше размерът; Има малки, средни и големи.От мястото, откъдето я купи, й казаха, че голямата е само за родилки. За да го постави той имаше някои трудности; след като практикуваше малко акробатика и йога пози, тя го получи. Не е неудобно. Гарантира, че се адаптира лесно към тялото, така че да не го усещате. Той препоръчва да се измие до 12 часа и да се стерилизира в специална тенджера, а не в тази, в която се вари бобът. Струва му се, че е икономично, хигиенично, практично, дискретно и екологично. Заслужава да се отбележи, че според експертите пластмасовите материали, от които са направени дамските превръзки, се разграждат стотици години. Единственият недостатък е трудното поставяне в обществена баня, защото не е подходящото място за измиване и стерилизиране. Интересувате се: Да и не на менструалната чашка, научете нейните предимства и недостатъци!

Преди да тръгнете: Първият музей на вагината в Лондон отваря 7 супер често срещани мита за предпазване от менструация: Кой метод да изберете, когато имате менструация?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: