Здраве

Това е марката менструална чашка, одобрена в Мексико

Това е марката менструална чашка, одобрена в Мексико
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Искате ли да знаете коя е най-добрата марка менструална чашка в Мексико? Разказваме ви всичко за този, който е одобрен у нас.

Ние всички се стремим да се чувстваме свежи и удобни дори през тези дни, така че харчим и харчим всеки месец за различни продукти, за да бъдем защитени. Сега намираме алтернатива, но каква е марката менструална чашка в Мексико?

Марката менструална чашка в Мексико

менструалната чашка елиминира неудобството и разходите за закупуване на различни еднократни артикули с различна степен на абсорбиране, форма и размер, а търговската марка у нас е The DivaCup.

Снимка: Getty Images Интересувате се: Това беше първата менструална чашка

Как работи?

DivaCup е менструална чашка с форма на звънец за многократна употреба, която се използва вътрешно и остава в долната част на вагиналния канал. Той събира менструалното течение, вместо да го абсорбира, осигурявайки ви до 12 часа защита без течове. Чашата е изработена от 100% силикон, без оцветители и пластмаси, латекс или BPA, екологична и икономична. Той е идеален за всякакъв вид течение, трябва само да го изпразвате два до три пъти на ден, да го измивате и да го пускате отново. Интересува се от: Как правилно да почистите и стерилизирате вашата менструална чашка DivaCup е идеална за употреба през нощта или при пътуване. Насладете се на максимална свобода във всички ваши дейности, включително екстремни спортове, без да се притеснявате за нищо!

Предимства на DivaCup

Това е първата менструална чашка, одобрена в Мексико от Cofepris, тя задоволи нуждите на жените, които искат да се чувстват свободни и защитени по време на менструалния си цикъл.Интересувате се от: Какво разкрива вашата менструация за вашето здравословно състояние Това медицинско изделие ви позволява така жадуваната свобода през тези дни и когато става въпрос за упражнения, то е най-добрият съюзник, тъй като ви позволява да постигнете целта преди всеки друг, тъй като чашата може да се смени до 12 часа след поставяне. Според Profeco една жена харчи средно 31 100 песо за продукти за менструална грижа през целия си живот.При използване на DivaCup спестяванията са значителни, тъй като въпреки че се препоръчва да се сменя всяка година, тъй като е медицинско изделие, ако се използва при правилна поддръжка и грижа има тенденция да продължи по-дълго.

Защо беше избрана за най-добрата марка менструални чаши в Мексико?

Произведен е от 100% медицински силикон с най-високо качество, валидиран от FDA в Съединените щати. Cofepris оцени качеството и проучванията на състава на DivaCup за около година, за да го потвърди като медицинско изделие от клас II, което удостоверява качеството му да се побира в тялото на жените.Според Министерството на околната среда и природните ресурси мексиканските жени генерират около 210 000 тона боклук годишно от изхвърлянето на дамски превръзки или тампони, които отнемат между 500 и 800 години, за да се разградят. За разлика от това, използването на DivaCup може да бъде отличителен фактор за нашата планета чрез намаляване на отпадъците, които се произвеждат всяка година. Интересувате се: Да и не на менструалната чашка, научете нейните предимства и недостатъци!

Защо DivaCup, а не друга марка?

За щастие, днес можем да намерим поне една опция в супермаркетите и универсалните магазини. Ако възнамерявате да купите своята другаде онлайн, трябва да знаете, че въвеждането в Мексико на всяка менструална чашка трябва да бъде в съответствие със санитарните и митническите закони. Неговата комерсиализация и продажба на обществеността трябва да се извършват чрез законите за защита на потребителите. Така че вържи се

3ecua0 Преди да тръгнете: Юя ви разказва подробно за своя опит с менструалната чашка, би ли я използвал отново? Менструално бельо, което може да замени превръзки и тампони

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: