Любов

Как да разберете дали се целувате добре в 5 стъпки

Как да разберете дали се целувате добре в 5 стъпки
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Не знаеш дали любимата ти хареса целувката, която му даде? Тези признаци показват, че се целувате добре

Току-що получихте първата си целувка и не знаете дали сте я направили правилно? Изкуството да се целуваш е нещо повече от това да съединиш устните си с тези на любимия си; Това романтично действие изисква различни движения, ласки и едновременност, които ще ви накарат да изглеждате като експерт. Казваме ви кои са признаците, които показват, че сте добри в целувките. Може да ви заинтересува: Тест: как да разберете дали е на път да ви целуне?

Снимка: PEXELS

Как да разберете дали се целувате добре в 5 стъпки

Той ти казва

Мъжете са супер директни и искрени, така че вашият любим няма да се поколебае да ви уведоми дали сте експерт в изкуството на целуването. Той ще бъде толкова очарован от техниката ви, че ще трябва да ви каже колко сте добри в раздаването на целувки, освен това няма да може да се измъкне от вас!

Снимка: PEXELS

Слюнка?

Някои хора смятат, че една сладка и страстна целувка изисква много слюнка, но е точно обратното! Не е необходимо да намокрите напълно устните му, за да му е приятно да ви целува; Ако можете да направите това, може да сте експерт в целуването.

Той те целува натрапчиво

Очевидно е: ако не харесва целувките ти, той няма да те целуне отново, просто! Ако забележите, че устните ви го пристрастяват и той не може да се откъсне от вас, това е, защото той очевидно обича начина, по който го целувате, няма повече! Може да ви заинтересува: ТЕСТ: Успявате ли да издържате или не в изкуството на целуването?

Снимка: Instagram

Синхронизиране

Главата ти не се сблъсква с нейната, ритъмът, който носят е естествен и едновременен, не се превръща в неудобно действие, защото устните им се леят перфектно. Все едно следвате урок, не правите никакви стъпки погрешно!

Caricias

Изкуството на целуването не включва само устните; Ако намерите начин да използвате ръцете си, за да погалите косата, бузите или брадичката му, със сигурност ще го оставите на луната!

Снимка: Instagram/@kimberly.loaiza

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: