YouTube

Кима показва супер скъпа нова огърлица със скъпоценни камъни

Кима показва супер скъпа нова огърлица със скъпоценни камъни
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Хуан Де Диос Пантоха подари пищна огърлица на дъщеря си Кима и я сподели с последователите си в Instagram!

Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха натрупаха състояние от милиони долари благодарение на успеха си като YouTubers и певци. Наскоро първият музикален албум на JD излезе на екраните на най-популярния булевард в Ню Йорк, Times Squares, докато Older Cutie надмина 1,5 милиона последователи в Spotify. Двойката използва парите си, за да глези малките си Кима и Хуанито, но голямата им дъщеря вече има луксозна колекция от аксесоари, които предизвикаха полемика в социалните мрежи. Може да ви заинтересува: Музиката на Хуан де Диос Пантоха пристига на Таймс Скуеър!

Снимка: Instagram

Дъщерята на Кимбърли и Хуан Де Диос показва нова и супер скъпа огърлица от скъпоценни камъни

Малката дъщеря на Хуан Де Диос и Кимбърли дебютира с ново и супер луксозно колие със скъпоценни камъни. Баща му беше този, който показа този фантастичен и скъп аксесоар чрез историите си в Instagram; Става въпрос за синьо парче във формата на пеперуда и инициала на нейното бебе, което е направено от показни камъни, което породи дебат в социалните мрежи. Някои потребители казват, че Кима е твърде малка, за да носи такъв тип бижута, докато други посочват, че Хуан Де Диос рискува семейството си, показвайки публично лукса, който бебето има. Това колие е поръчано да бъде изработено специално за Кима, така че е уникален и напълно персонализиран аксесоар. Вижте снимките!

Цената на огърлицата на Кима не е известна, но някои фенове казват, че стойността на парчето може да е супер висока. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: