Любов

Как вашето куче избира своя любим член на семейството?

Как вашето куче избира своя любим член на семейството?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вашето куче има особен начин да избира любимия си човек, разберете дали сте неговият специален човек!

Повече от това да са верни домашни любимци, кучетата са магически същества, които идват на Земята с мисията да изберат своя собственик, за да му оставят страхотен житейски урок. Със сигурност обаче неведнъж сте се чудили защо вашето куче проявява повече привързаност към родителите ви, приятеля ви или братята ви, отколкото към вас, а отговорът е прост: кучетата избират човек за свой любимец. Може да ви заинтересува: Как да приготвите сладолед за вашето куче стъпка по стъпка

На какво се основават? Вашият домашен любимец ще вземе предвид някои характеристики и подробности, за да избере своя любим член на семейството, ние ви казваме какви са те!

Как вашето куче избира своя любим член на семейството?

Може би вие сте този, който храни, разхожда и глези вашето кученце с лакомства и дори тогава то ви обръща по-малко внимание, отколкото на друг член на семейството, защо е така?

Период на социализация

От раждането до шест месеца от живота си кучетата преминават през интензивен период на социализация. Тъй като кученцата са възприемчиви към прояви на привързаност, човекът, с когото се свързвате в този момент, несъмнено ще има много специално място в сърцето ви. Може да ви заинтересува: Проучването гарантира, че кучетата могат да идентифицират злите хора

Внимание и обич

Физическата привързаност е много важна за вашия домашен любимец; гушкането и ласките са основна част от живота му, така че колкото повече внимание му отделяте, толкова по-важна ще бъдете за него. Обратно, колкото по-далеч сте с вашето куче, толкова по-емоционално то ще се отдръпне от вас.

5 начина, по които вашето куче казва „Обичам те“

Забавление

Приключението, играта и спонтанността са подходящи аспекти за вашето куче, защото в зависимост от тези положителни асоциации вашият домашен любимец ще определи кой е любимият му човек. Ако вашето куче започне да ви свързва с радост, лакомства и забавление, то автоматично ще разбере, че е пред специален човек.

Човешка личност

Кучетата избират стопаните си въз основа на настроението и нивото на енергия, което възприемат от тях. Ако вашето куче забележи, че има подобна личност на вашата, тогава то ще разбере, че има специална връзка с вас. Тоест, ако сте активни като него, ще имате допълнителна точка в своя полза!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: