Филми и сериали

Те са актрисите, които ще участват в действието на живо на „The Powerpuff Girls“

Те са актрисите, които ще участват в действието на живо на „The Powerpuff Girls“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Дув Камерън ще бъде Бабълс, запознайте се с актрисите, които ще я придружават в рестартирането на „The Powerpuff Girls“!

„The Powerpuff Girls“ се излъчваше от 1998 до 2005 г. и след това от 2016 до 2023 г. по Cartoon Network. Популярният анимационен филм от 90-те включваше три супергероини (Bombón, Burbuja и Bellota), които винаги спасяваха град S altadilla от ужасни чудовища. Поради големия брой фенове, които има детската поредица, The CW реши да създаде екшън версия на живо на 'The Powerpuff Girls', чийто сюжет ще следва някои „разочаровани двадесет и няколко години, които възмущава се, че е загубил детството си в борбата с престъпността”. Те трябва да решат дали ще се съберат сега, когато светът има нужда от тях повече от всякога.

Снимка: Cartoon Network

Ще бъде Крейг МакКракен. Хедър Рение и Диабло Коди, които ще отговарят за написването на иновативния сценарий. Може да ви заинтересува: Любимите актриси, които играят „The Powerpuff Girls“ в действие на живо

Те са актрисите, избрани да участват в действието на живо на „The Powerpuff Girls“

Главният актьорски състав на „The Powerpuff Girls“ току-що беше потвърден и трябва да се срещнете с актрисите, избрани да дадат живот на трите момичета, създадени в лаборатория от професор Утониум.

Bubble - Dove Cameron

Синият супергерой ще бъде изигран от главния герой на „Descendants“, Dove Cameron. „Град Салтадила е атакуван“, написа Dove в Instagram, за да обяви, че е част от този нов проект.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DOVE (@dovecameron)

Жълъд - Яна Перо

Американската певица ще отговаря за вдъхването на живот на Acorn, най-непокорният, автентичен и упорит герой. Може да ви заинтересува: Ще харесате новия грим на The Powerpuff Girls!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Яна Перо (@yanaperrault)

Бейб - Клои Бенет

И накрая, актрисата от „Агентите на Щ.И.Е.Л.Д.“ ще отговаря за ръководенето на групата; Клои Бенет ще играе решителната и весела Блосъм, супергероинята, която носи червения цвят и голяма панделка в косата си. Може да ви заинтересува: Powerpuff girls имат нова сестра!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Chloe Bennet (@chloebennet)

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: