Знаменитости

The Weeknd заговорничи срещу Грами за 2023 г.

The Weeknd заговорничи срещу Грами за 2023 г.
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

The Weeknd е изключително възмутен от номинациите за 63-те награди Грами

The Weeknd е един от най-търсените артисти през последните години. Абел дори беше избран да участва в шоуто между полувремето на Super Bowl LV на Raymond James Stadium, където се проведе американският мач между Tampa Bay Buccaneers и Kansas City Chiefs. Въпреки това, The Weeknd е бесен на тазгодишните награди Грами и дори разкри чрез изявление, че не се интересува от спечелването на награди до 63-те награди Церемония.

Снимка: Instagram

Може да ви заинтересува: Те обвиняват Зейн Малик, че е пролял лоша кръв към Хари Стайлс

Абел започва бойкот срещу Грами 2023

Песента на

The Weeknd „Blinding Lights“ беше една от най-успешните песни за 2023 г., така че се очакваше песента да бъде номинирана за наградата Грами. „Грамите все още са криви. Дължите прозрачност на мен, моите фенове и индустрията“ и „Съвместно планиране на представление в продължение на седмици, за да не бъдете поканени? Според мен нула номинации=не си поканен!“, написа Абел в социалните мрежи. Може да ви заинтересува: Super Bowl: няма да повярвате колко пари The Weeknd похарчи за своето шоу на полувремето „Разочарован съм, когато някой е разстроен, но ще кажа, че непрекъснато се развиваме.И тази година, както и в предишните години, ще разгледаме внимателно как да подобрим процеса на награждаване, включително комисиите за преглед на номинациите." Сега, The Weeknd увери New York Times, че повече няма да заема името или лейбъла си за наградите: „Поради поверителността на комисиите, вече няма да разреша на моя лейбъл да изпратя музиката си на Грами”.

Снимка: Getty Images

Зейн Малик се присъединява към бойкота на The Weeknd

Подобно на The Weeknd, Зейн нападна всички замесени в 63-те награди Грами: „Майната им на Грами и всички свързани с тях. Освен ако не се ръкувате и не изпращате подаръци, няма съображения за номинация. Догодина ще ти пратя кошница със сладкиши“, написа певицата в Twitter.

Майната им на Грами и всички свързани с тях. Освен ако не се ръкувате и не изпращате подаръци, няма съображения за номинация. Догодина ще ти изпратя кошница със сладкарски изделия.

- zayn (@zaynmalik) 9 март 2023 г.

И както се оказа, последният албум на Зейн „No One Is Listening“ не получи номинации за Грами тази година, тъй като номинираните бяха избрани през септември миналата година, а новата музика на Зейн беше издадена през януари . АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: