Знаменитости

Кейти Люн признава, че е била жертва на расизъм, след като се е присъединила към „Хари Потър“

Кейти Люн признава, че е била жертва на расизъм, след като се е присъединила към „Хари Потър“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кейти Люн, актрисата, която изигра Чо Чанг, беше принудена да отрече, че е била жертва на расизъм, докато участваше в "Хари Потър"

Кейти Люн не беше един от главните герои в сагата за Хари Потър, но тя изигра героя, който успя да открадне сърцето на „избрания“: Чо Чанг , Беше в четвъртия филм, „Хари Потър и огненият бокал“, където актрисата от китайски произход имаше по-голямо участие.

Снимка: Warner Bros

Спомените на артистката за онези времена обаче не са съвсем положителни, тъй като наскоро тя разкри, че подобно на много знаменитости в Холивуд, тя също е била жертва на расизъм след участие във филми по романите на Дж.К Роулинг. Не пропускайте: Тест: каква форма би имал вашият патронус, ако бяхте част от „Хари Потър“? Кейти Люн си спомня расистките коментари, които получи след участие в Хари Потър Кейти беше гост в подкаста Chinese Chippy Girl и разкри, че по време на престоя си в Хари Потър е станал мишена на расистки критики от фенове. „Рових се в гугъл и намерих уебсайт, посветен на феновете на Хари Потър. Спомням си, че прочетох много коментари и да, имаше много расистки глупости", спомня си тя. Най-лошото от всичко беше, че Кейти беше накарана да замазва тези обиди и да се преструва, че нищо не се е случило. Прочетете също: HBO и Warner Bros планират поредица за Хари Потър!

Снимка: Warner Bros

Спомням си, че ми казаха: „Кейти, не сме виждали това, тези уебсайтове, за които хората говорят. Ако ви попитат за това, просто кажете, че не е вярно, че не се случва."И аз кимнах, казах си „Добре, добре“, въпреки че го бях видял със собствените си очи, казах си „Добре, да, ще кажа, че всичко е страхотно“. Leung не разкри името или позицията на онези, които са я накарали да млъкне, отбелязвайки, че тъй като е толкова благодарна за ролята си, тя реши да следва инструкциите, които й бяха дадени, и да мълчи. „Продължавам да казвам, като „О, да бях казал нещо. Но не можах да го направя“, завърши той. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: