Любов

5 знака, че най-добрите приятели на вашето гадже ви харесват

5 знака, че най-добрите приятели на вашето гадже ви харесват
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Може би вашият човек не е единственият, който е влюбен във вас, тези знаци ще разкрият дали неговите приятели също умират от желание да имат афера с вас!

Чувствали ли сте, че приятелите на любимия ви са супер привързани към вас? Може би се интересуват да бъдат нещо повече от BFF, мислили ли сте за това? Тези знаци ще ви кажат дали приятелите на вашия човек имат романтичен интерес към вас.

5 подписва най-добрите приятели на гаджето ти като теб

Канят те в плановете си преди твоя любовник

Вашето момче и неговият отряд имат парти през уикенда и докато вашият човек не е смятал да присъствате на плана, неговите приятели лично ви потърсиха, за да ви кажат да се присъедините към тях. Всъщност това е новина, която изненадва вашето момче, защото то се чувства зле, че не ви е поканило преди тях.

Снимка: Getty Images

Може да ви заинтересува: Двойки, които доказват, че няма възраст за любовта

Пишат ви в WhatsApp

Вашите приятели ви търсят всеки ден в WhatsApp, за да говорят с вас за вашите хобита, лични интереси и за училище. Всъщност има моменти, когато дори ти пишат повече от гаджето ти, понякога си мислиш, че се интересуват повече от теб, отколкото от любовника ти! МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО: Признаци, че вие и този любовник сте пламъци близнаци: най-силната връзка от всички

Снимка: Getty Images

Физически контакт

Когато сте всички заедно на среща или парти, най-добрите приятели на вашето момче намират начин да седнат до вас или да осъществят някакъв вид физически контакт, когато могат, независимо дали докосват рамото ви или косата ви и дори четкат твоята ръка.

Снимка: getty Images

МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Как да разберете дали се целувате добре в 5 стъпки

Обръщат ти внимание

Предлагат да ви заведат до вкъщи, да ви предадат домашното и дори ви отварят вратата на колата. Те са супер рицарски с вас и понякога дори изпадат в изтъркано. За тях е много важно да се чувствате супер комфортно, когато сте до тях.

Снимка: Getty Images

Може да ви заинтересува: Сродни души: най-добрият трик да намерите своя партньор

Завиждат на гаджето ти

Въпреки че са близки приятели, най-добрите приятели на вашия човек понякога говорят лошо за него пред вас или дори се опитват да създадат конфликт между вас; Споменавате бившата си приятелка, миналите си романи и моментите, в които е имало проблеми между вас.И внимавайте, те не го правят, за да бъдат лицемери, но любовта им към вас ги кара да се държат по този начин.

Снимка: GETTY IMAGES

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: