Знаменитости

Има ли Шон Мендес covid-19? Феновете са разтревожени от тази снимка

Има ли Шон Мендес covid-19? Феновете са разтревожени от тази снимка
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Феновете на Шон Мендес вярват, че певецът може да има covid-19, разберете защо!

Измина повече от година от началото на вълната от инфекции в света поради covid-19. Стотици известни личности са били жертви на пандемията, която продължава да измъчва света днес, като случаят с Карол Севиля, Елън Дедженерис, Робърт Патинсън, Хуан Пабло Виламил, Шарлот Лорънс и много други. Може да ви заинтересува: Карол Севиля е с положителен тест за covid-19! Въпреки това, сега канадският певец Шон Мендес е този, който има много притеснени фенове, всичко това заради някои снимки, направени от папараците в Лос Анджелис.

Снимка: Instagram

Може да ви заинтересува: Новият симптом, който може да показва наличието на covid-19

Шон има ли covid-19? Феновете са разтревожени от тази снимка

Певецът на „Stitches“ се срещна с приятел в Лос Анджелис, Калифорния, миналата сряда следобед, за да си направи тест за коронавирус. Въпреки че е възможно това да е обикновен предпазен протокол, някои фенове бяха разтревожени да видят Шон Мендес да се подлага на теста, защото смятат, че той може да проявява симптоми на болестта.

Снимка: Instagram/@shawnmendes

Може да ви заинтересува: ТЕСТ: Колко знаете за COVID-19? Снощи 22-годишният артист беше видян да се отправя към колата си, след като е бил на среща в Холивуд, в допълнение към която е използвал свободното си време за разходка с Камила Кабело и Тарзан, любимото му куче.Щракнете ТУК, за да видите снимки на Just Jared Jr. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: