YouTube

Кой YouTuber си според зодията си?

Кой YouTuber си според зодията си?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Yuya, Kimberly Loaiza, Juan De Dios Pantoja, Kim Buenrostro? Списъкът е обширен, разберете кой сте според зодията си!

Чудили ли сте се някога какъв YouTuber бихте били? Според вашата личност бихте имали видео канал, подобен на този на известен инфлуенсър, ние ви казваме какъв популярен създател на съдържание сте според вашата зодия!

Кой YouTuber сте според зодията си?

Аквариум - Рафа Полинезио

Ти си мечтателно и донякъде интровертно момиче. Наслаждавате се на свободата си и обожавате независимостта. Имаш супер спокоен характер и рядко се ядосваш, ти си като Рафа Полинезио!

Може да ви заинтересува: Тест: към кой екип от Youtubers бихте принадлежали?

Риби - Юя

Подобно на Юя, ти си супер организиран, мил, отдаден, чувствителен и спокоен. Характеризирате се с това, че сте много търпеливи и изслушващи хората, затова всеки иска да бъде ваш приятел, имате супер положително настроение! Ако бяхте YouTuber, със сигурност щяхте да сте толкова креативни и забавни като Mariand Castrejón.

Овен - Лесли Полинезия

Страстен, интензивен и супер хитър, ти си точно като Лесли Полинезия! Обичате да контролирате живота си и не търпите другите да ви казват какво да правите или как да го правите. Обичате свободата и тъй като сте бързи, ефективни и интелигентни, често постигате целите си лесно. Може да ви заинтересува: Тест: какъв Youtuber бихте били?

Телец - Антракс

Вие сте предпазливи, сантиментални, стабилни и понякога малко негодуващи. Не сте привърженик на това да се впускате в нови преживявания, без да знаете какво крие пътя. Предпочитате удоволствието, комфорта и сигурността. Сигурно си като антракс!

Близнаци - Гиби

Тъй като си супер остроумен, мразиш да изпадаш в рутина и зона на комфорт. Винаги търсите как да започнете нови проекти и приключения, защото имате много инициатива. Вашият упорит ум ви кара да постигнете всяка цел, която сте си поставили, вие сте точно като Гиби! Може да ви заинтересува: Кои са най-добре платените youtubers в света?

Рак - Кения Os

Винаги предлагаш приятелство, пълно с искреност и лоялност. Вие сте емоционални и супер сантиментални точно като Кения Ос и предпочитате да стоите далеч от клюки и скандали. Във вашите видеоклипове бихте включили най-добрия си приятел или сестра си, точно както прави преводачът на „Your Worst Nightmare“!

Лъв - Карен Полинезия

Вие сте общителни, креативни и дори малко егоцентрични понякога. Вие се доверявате напълно на способностите си и не спирате, докато не получите това, което искате. Точно като Карън Полинезия, вие сте супер независими и иновативни.

Дева - Марио Агилар

Вие сте педантичен, спретнат, търпелив и изключително забавен. Подобно на Марио Агилар, вие имате способността да карате хората около вас да се забавляват добре. Вие сте противоположността на скуката и винаги имате нови и приятни предложения за предлагане.

Везни - Ким Шантал

Везните са сантиментални, романтични, благородни, идеалистични и щедри, както и справедливи. Личността му обикновено е гъвкава и открита. Разбира се, те винаги търсят баланс и са привлечени от интелектуалните предизвикателства.

Скорпион - Хуан Де Диос Пантоха

Обичаш музиката точно като JD, защото си супер емоционален и чувствителен. Имате невероятна способност за изразяване и винаги търсите да повлияете на околната среда. Голямата ви харизма е вашата запазена марка, без съмнение бихте били YouTuber, подобен на певеца на „Santa Paloma“.

Стрелец - Кимбърли Лоайза

Подобно на Greater Cuteness, вие сте свободна душа, която се радва на нови преживявания и приключения. Не се страхувате от рискове или излизане от зоната си на комфорт, защото сте супер адаптивни и способни. Вашите видеоклипове биха били също толкова спонтанни, колкото тези на Кимбърли Лоайза, бихте били фенове на шегите и жестовете на солидарност!

Козирог - кралица Буенростро

Вие сте смели, решителни, автентични и упорити. Винаги получавате това, което искате, защото сте супер отдадени и страстни. Ти си точно като кралица!

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: