YouTube

Унищожават Хуан Де Диос Пантоха за правописна грешка

Унищожават Хуан Де Диос Пантоха за правописна грешка
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Феновете на Хуан Де Диос Пантоха защитиха YouTuber от хейтъри със зъби и нокти, разберете защо!

Хуан Де Диос Пантоха е по-активен от всякога в профила си в TikTok; По-малко от два месеца след като стана TikToker, YouTuber вече има 3,8 милиона последователи в социалната платформа, защото освен че е супер креативен и спонтанен, съпругът на Kimberly Loaiza Той предизвика противоречия с някои от неговите видеоклипове.

Може да ви заинтересува: Лизбет Родригес подиграва ли се на Хуан Де Диос Пантоха, че пие кърма? Джей Ди наскоро публикува видео как пие кърмата на Кимбърли Лоайза, което предизвика вълна от негативни коментари в социалните медии.Сега певицата е жестоко критикувана за "лош правопис".

Хуан Де Диос е унищожен за правописна грешка в социалните мрежи

Преводачът на „Santa Paloma“ стана обект на разговор сред някои потребители на TikTok, след като публикува текст с малка правописна грешка в едно от последните си видеа. Хуан Де Диос написа "haz" вместо "has" и някои хейтъри не му простиха тази грешка. Може да ви заинтересува: Синът на Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха прави своя дебют в TikTok „Когато не сте обезпаразитени“, гласи видеото в TikTok.

@jdpantoja?♬ 16 снимки - ʙᴀʙʏ_ɢʀᴀᴄᴇ❤?

Веднага започнаха да се появяват критики и негативни коментари към видеото му: „Прави с „s“, затова е важно да учиш, а не да правиш тези wbdas“, пише потребител на TikTok. Може да ви заинтересува: Лизбет Родригес ще съди ли Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха?

Снимка: TikTok

Последователите на YouTuber-а побързаха да го защитят, като го увериха, че това е дребна грешка и че не трябва да бъде атакуван за тази малка правописна грешка. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: