YouTube

Пет дни след като обяви бременността си, мексиканска YouTuber губи бебето си

Пет дни след като обяви бременността си, мексиканска YouTuber губи бебето си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

„Днес бебето ми отиде в рая“, каза YouTuber в сърцераздирателно видео, което публикува в Instagram

La YouTuber от Монтерей, Regina Carrot, обяви преди няколко дни, че очаква първото си бебе с партньора си. 32-годишната инфлуенсърка разкри чрез емоционален пост в Instagram, че е супер щастлива от този нов етап от живота си. Може да ви заинтересува: Албумът за бременни жени на Ашли Тисдейл „Ние ще ставаме родители!!!??? Не мога да повярвам! Нямате представа колко нетърпелива бях да мога да ви го кажа. BabyCarrot идва през септември. Все още не знаем дали ще е мъж или жена до следващата седмица. Аз съм на 13 седмици и това е най-добрата новина, която някой може да ми даде на света. Винаги съм искала да бъда майка и възможността да имам благословията да бъда такава ме прави много развълнувана.„Рубен и аз сме щастливи. Това е първото ни бебе, така че ще ви покажа моя процес да стана нова майка. Ще чета вашите съвети. Благодаря ви много, че винаги ме подкрепяте и ме придружавате в мечтите ми. Това определено е сбъдната мечта. Обичам те“, написа тя на снимката, показваща нейния ултразвуков образ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Regina Carrot (@reginacarrot)

За съжаление Реджина качи ново видео в профила си в Instagram, в което съобщава, че за съжаление е загубила бебето си. Може да ви заинтересува: Знаменитости, които са имали или ще имат бебета през 2023 г.

Пет дни след обявяването на бременността си Реджина Керът губи бебето си

Regina Carrot преминава през едно от най-трудните преживявания в живота си, тъй като тя загуби бебето, което носеше почти 14 седмици в утробата си. „Днес бебето ми отиде на небето??? Един от най-трудните дни, през които сме преминали аз и Рубен.Но за нещо и за нещо нещата се случват ", написа той, за да озаглави видеоклипа, в който каза следното на своите милиони последователи:" Правя това видео, защото днес беше труден ден, за мен много травматичен, защото мисля, че понякога ние не преподавайте тази част от живота ни и те смятат, че е перфектна и повече в моята, отколкото като мотивация. Това е истинската Реджина, днес загубих бебето си или бебето ми отиде в рая. Истината е, че не очаквахме това и когато проверихме бебето ни казаха, че в 10-та седмица бебето го няма“, разкри ютубърът. „Истината е, че бяхме много развълнувани, това са чувства, за които обичам да говоря с вас, защото знам, че се е случвало на много от вас, това е тема, за която не се говори много и исках да ви благодаря защото казах на Рубен, че това бебе донесе много добри неща, в колко малко време продължи”, добави той.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Regina Carrot (@reginacarrot)

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: