YouTube

Как да станете инфлуенсър

Как да станете инфлуенсър
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Има ли ръководство за това да станете инфлуенсър? Книгата на Лина Касерес „Как да успеем в дигиталния свят“ е най-доброто ръководство за успех.

Авторката на тази завладяваща книга, Лина Касерес, стои зад кариерите на Кале и Поче, Хуан Пабло Харамильо и Себас Вилялобос и ни даде най-добрите си съвети! От Алберто Рохас Егилуз

Как да станете инфлуенсър

Може би си мислите, че за да успеете в дигиталния свят, трябва да качите видеоклип и да изчакате късметът да свърши работата си. Или ако сте искали да започнете проект, за да бъдете инфлуенсър, сте се убедили, че сте пристигнали твърде късно, защото пазарът е наситен. Но какво мислиш? Нищо от това не е вярно. Може да ви заинтересува: Кой YouTuber сте според зодията си?

Снимка: Instagram

Тайното оръжие на инфлуенсърите

„Идеалната възраст за започване в дигиталния свят е, когато човекът реши да го направи и има помощта на родителите си или може да го направи сам. С пандемията видяхме, че социалните мрежи са за всички”, казва Лина. Тя дава за пример двете страни на монетата: от една страна, YouTube каналът De mi rancho a tu cocina, управляван от Doña Ángela, 70-годишна мексиканка, която благодарение на своите рецепти стана една от най-влиятелните жени в мрежата; и от друга страна, Светът на Райън, също в YouTube, където малко момче, което дори не е навършило 10, ни показва нещата, с които си играе, а днес има собствена верига от играчки. „Зависи от човека и хората около него да го направят на всяка възраст“, казва Лина, която също е помогнала на влиятелни лица като Себастиан Вилалобос и Марио Руис да консолидират кариерата си.„Повече от възрастта идва с ясни идеи, късмет не се изисква, има много работа, постоянство и много солидно предложение.“ Може да ви заинтересува: Кои са най-добре платените youtubers в света?

Снимка: Instagram

Ето как успявате в дигиталното

„За мен книгата е следната: 3,8 милиарда потребители на мрежата имат възможността да вземат мобилния телефон и да създават съдържание, но важното е да бъдеш глас на платформите, а не ехо, така че постоянството да е дългосрочно ”, предлага той. Целта на книгата е да помогне на тези, които искат да станат професионалисти в мрежите или които искат да бъдат дигитални знаменитости, тя е един вид наръчник, но за да се разбере като дългосрочен бизнес, е необходима стратегия. „В тази страхотна възможност има и големи отговорности: имайте различно предложение и не губете същността веднага щом се разработи основното предложение, което ще накара тези хора да се свържат с публиката.“Може да ви заинтересува: Тест: какъв Youtuber бихте били?

Снимка: Instagram

Как да бъдеш инфлуенсър

Намерете своя глас: Какво ще предложите; какво е това знание, цел или страст, които ще станат ваша лична марка в мрежите и как ще я представите на обществеността. Разберете дали сте правилният: Страхотните ютубъри са страхотни разказвачи. Добрата новина е, че ако не сте, можете да създадете други формати, като например анимация, и да го направите като шоу в обществения живот или също като EnchufeTV, чрез скечове Разберете пазара: Вземете гмурнете се в YouTube, за да видите тенденциите на пазарите, на които ще се посветите. Ако харесвате красотата или игрите, вижте кой определя тенденцията, вземете го Предприемаческа визия: Това е дълга кариера, ако не го разбирате по този начин, ще се разочаровате след три месеца след като сте започнали Може да ви заинтересува: Тест: към кой екип от Youtubers бихте принадлежали?

Снимка: Instagram

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: