YouTube

Уверяват, че Кимбърли Лоайза е показала снимка на бебето си по погрешка!

Уверяват, че Кимбърли Лоайза е показала снимка на бебето си по погрешка!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Феновете полудяха, когато видяха тази предполагаема снимка на лицето на сина на Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха!

С течение на дните феновете на Хуан Де Диос Пантоха и Кимбърли Лоаиза стават все по-нетърпеливи да срещнат официално Хуанито, който е роден на 16 февруари. Ютубърите са решили да не показват публично лицето на бебето си, тъй като очевидно подготвят видео с всички подробности за раждането на детето.

Снимка: Instagram

Въпреки това сладурите на преводачката на "Загаси светлината" все по-упорито проучват социалните мрежи и сега смятат, че са намерили снимка на сина на Кимбърли и Хуан Де Диос. Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоайза: бременна ли е за трети път?

Твърдят, че Кимбърли е показала снимка на бебето си по погрешка!

На 16 март YouTubers отпразнуваха първия месец от раждането на "mini JD" и му направиха страхотна космическа торта, в допълнение към което Хуан Де Диос публикува сладко видео в TikTok, носейки сина си. Въпреки че лицето й не се вижда, някои интернет потребители откриха снимка, на която Кимбърли носи бебе в същия тоалет като Хуанито, за което увериха, че снимката й е изтекла по погрешка! Може да ви заинтересува: Снимката, за която твърдят, че Кима е идентична със Стефани Лоайза Въпреки това, някои смятат, че тази на снимката е нейната по-голяма сестра, Кима, когато е била само на няколко месеца. Вижте видеото на „Es Neta“, в което Иван Пласченсия разказва подробности за тази новина!

_I Може да ви заинтересува: Кима: ето колко ревнива и бясна става, когато някой се приближи до Хуан Де Диос Пантоха ¡АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: