Знаменитости

Кайли Дженър отговаря на онези, които я нападат, че не е платила операцията на бившия си гримьор

Кайли Дженър отговаря на онези, които я нападат, че не е платила операцията на бившия си гримьор
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кайли Дженър наруши мълчанието относно критиките, които получи, след като подкрепи бившия си гримьор с минимална сума пари

Бившият гримьор на Кайли Дженър, Самуел Рауда, претърпя ужасен инцидент, който го накара да се подложи на мозъчна операция. Кайли предизвика силна полемика в социалните мрежи, след като помоли своите последователи чрез Instagram да дарят пари в GoFunding, за да помогнат за набирането на средства за операцията на нейна приятелка. Може да ви е интересно: Кайли Дженър е унищожена, защото облича Сторми като дете. Това искане предизвика полемика в социалните мрежи, тъй като въпреки факта, че Кайли има състояние от над 900 милиона долара, бизнесдамата дари само 5 хиляди долара, за да помогне на техните приятел.

Кайли Дженър предизвика гняв, като помоли феновете да помогнат за събирането на $60 000 за операцията на нейния приятел Самуел Рауда, след като дари $5000.

Гримьорът беше изхвърлен от движещо се превозно средство, страдайки от вътрешен кръвоизлив и осем мозъчни травми, след като удари главата си в тротоара. pic.twitter.com/bKrdI0RUWQ - Pop Crave (@PopCrave) 21 март 2023 г.

Кайли отговаря на тези, които я нападат, че не е платила за мозъчната операция на нейния гримьор

"Има богати хора и има милионери и нещастници, като Кайли Дженър" и "Кайли получава почти милион долара за публикация в Instagram, но тя няма 60 хиляди долара, за да помогне на своя приятел, който едва не загива при катастрофа“, написаха някои потребители в мрежите, така че Кайли реши да наруши мълчанието относно критиките, които получи в тази връзка. Може да ви заинтересува: „Вече разбрахме, ние сме бедни“: снимката, за която обвиняват Кайли Дженър, че унижава последователите си „Чувствам, че е важно за мен да изясня този фалшив разказ, че съм поискал от феновете пари и аз не плащам медицинските сметки от моя гримьор.Сам не е моят личен гримьор и за съжаление вече нямам лични отношения с него. Видях моя настоящ гримьор и приятел Ариел да публикува за инцидента със Сам и му се обадих веднага, за да видя какво се е случило със Сам“, написа милиардерът и добави: „Те вече бяха събрали 6K, така че инвестирах 5K, за да постигнат първоначалната им цел и си помислих Бих публикувал историите си, за да придобия по-голяма осведоменост, ако някой също се почувства длъжен да сподели или дари“, разкри най-младият от семейство Кардашиян, за да прекрати този конфликт веднъж завинаги.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: