Знаменитости

Ето как бившата приятелка на Хуанпа Зурита реагира на романса с Макарена Ачага

Ето как бившата приятелка на Хуанпа Зурита реагира на романса с Макарена Ачага
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Това е снимката, която Кармела Роуз качи след оповестяването на връзката между Хуанпа Зурита и Макарена Ачага!

След множество любовни слухове, Хуанпа Зурита и Макарена Ачага най-накрая потвърдиха ухажването си с няколко нежни снимки. Актьорите направиха романтично пътуване до Пико де Орисаба, най-високата планина в Мексико, и споделиха няколко прегърнати кадри, които нашумяха в социалните мрежи. Може да ви заинтересува: Хуанпа Зурита и Макарена Ачага потвърждават романса си с красиви снимки „Колко е хубаво да изживея това с теб. Благодаря ви за вашата лудост, вашата енергия и сила. ти си кучка Благодаря ти, че ме вдъхновяваш“, написа Зурита на Макарена, а тя отговори: „Благодаря ти, че почти ме носеше всеки път, когато имах нужда.Ти си много светлина, която ме насърчава да блестя по-ярко. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви, че организирахте това и за всичко останало.”

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Macarena Achaga (@macabeso)

Двойката се запозна на снимачната площадка на втория сезон на „Луис Мигел, сериалът“. YouTuber играе Алекс Галего Бастери и актрисата Мишел Салас и всичко изглежда показва, че с течение на времето тяхното приятелство се е превърнало в хубав роман.

Ето как бившата приятелка на Хуанпа реагира на новия му роман с Макарена Ачага

Преди да официализира връзката си с Макарена, Хуанпа имаше афера с Кармела Роуз, но те сложиха край на ухажването си през октомври 2023 г. „Аз съм необвързан и не се виждам женен или с деца, докато не съм навършват 30 години. В бъдеще това ще бъде приоритет и когато се случи, ще бъде много хубаво“, разкри ютубърът, след като приключи с Кармела.Но как моделът реагира на новото ухажване на Хуанпа? Кармела публикува поредица от снимки на плажа и феновете смятат, че това е начин да покаже, че е преболяла бившия си любовник!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кармела Роуз (@carmellarose)

Мислите ли, че това е намек за Хуанпа и Макарена? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: