Знаменитости

Евалуна Монтанер признава, че Камило страда от това странно заболяване

Евалуна Монтанер признава, че Камило страда от това странно заболяване
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Евалуна Монтанер разкри кое е най-лошото нещо да живееш с Камило и отговорът й шокира много фенове!

Евалуна Монтанер и Камило се ожениха през февруари 2023 г. и оттогава се доказаха като двойка за пример въпреки младата си възраст. Двойката се подкрепя във всичките си професионални проекти, Евалуна дори беше режисьор на видеоклипа към венецуелския сингъл „Ropa Cara“. Може да ви е интересно: Коментарите, с които Евалуна Монтанер тролна лайв видеото на Камило Певците са изправени пред множество критики от хейтъри, които твърдят, че двойката живее нехигиенично. Преводачът на "Вида де Рико" и венецуелецът обаче са пренебрегнали всички негативни коментари и са се съсредоточили върху това любовта им да расте.

Снимка: Instagram

Наскоро Камило и Евалуна бяха гости в аржентинската програма „La Peña de Morfi“, а актрисата от „Клуб 57“ разкри разстройството, от което страда нейният съпруг. МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Новото видео, за което Камило и Евалуна Монтанер бяха обвинени, че са „нехигиенични“

Евалуна Монтанер признава, че съпругът й страда от това странно заболяване

Дъщерята на Рикардо Монтанер признава, че едно от най-странните неща в живота с Камило е, че музикантът винаги трябва да си ляга рано, защото страда от нарколепсия, разстройство на съня, характеризиращо се с внезапни пристъпи на сънливост и силна сънливост.

Може да ви заинтересува: ВИДЕО: Романтичният начин, по който Камило моли Евалуна Монтанер за деца

„Най-хубавото нещо е да се събудите заедно, това ми се струва супер сладко. Обичам сутрините си с него,” разкри Евалуна, но тя показа и странното разстройство на Камило.

Снимка: InstagramEva

“Грозното е точно за същата тема. Камило заспива много бързо и е леко нарколептичен. Така че той не може да присъства на много събирания на приятели и това е защото заспива“, добави венецуелецът. Представяте ли си, че певицата е нарколептична? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: