Знаменитости

Томас Дохърти е сниман да целува новата си приятелка!

Томас Дохърти е сниман да целува новата си приятелка!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Томас Дохърти забравя Доув Камерън в прегръдките на този красив модел

Преди няколко месеца стана ясно, че след четири години връзка, Томас Дохърти и Дав Камерън са решили да сложат край на романса си. Чрез Twitter актрисата от „Потомците“ потвърди раздялата си с актьора от „Клюкарката“. "Здравейте всички. През октомври @thomasadoherty и аз решихме да се разделим. Решението беше невероятно трудно, но все още се обичаме и ще останем приятели. Благодарим ви, че ни позволихте нашата поверителност в този момент“, написа той в емоционалното съобщение.

Снимка: instagram

Причините, поради които бившата двойка е взела това решение, са неизвестни, но феновете имат теория, че Томас е изневерил на Dove с новата си колежка, Емили Алин Линд. Може да ви заинтересува: Снимката, за която казват, че Томас Дохърти е изневерил на Дав Камерън

Томас забравя Доув Камерън с този модел

Изглежда всичко показва, че Томас Дохърти вече е напуснал Dove в миналото, тъй като 25-годишният артист беше видян супер нежен с холандския модел Ясмин Вайналдум по улиците на Ню Йорк. Томас и новият му романтичен интерес излязоха да хапнат и по-късно разхождаха сладко кученце из квартала, но по-шокиращото е, че дори се целунаха публично.

Томас Дохърти до модела Ясмин Уайбалдум в Ню Йорк! pic.twitter.com/xRwgTIpPJY

- Томас Дохърти Бразилия (@TDohertyBrasil) 31 март 2023 г.

"

Моделът публикува няколко снимки на тоалета, който използва този ден, а Томас не се поколеба да се пошегува: Не сте ли публикували вече това последно изображение?“, написа актьорът в публикацията, за на което тя отговори: "Животът ми е шега за теб?" Накрая актьорът завърши краткия си разговор с "ти ме забавляваш".Може да ви заинтересува: Емили Алин Линд реагира на скандала с Томас Дохърти и Дав Камерън"

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Yasmin Wijnaldum (@yasminwijnaldum)

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: