Специални

Danna Paola има спортната визия за свободното време, която ще искате този сезон

Danna Paola има спортната визия за свободното време, която ще искате този сезон
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Комфорт, гъвкавост и стил са три характеристики, които търсим, когато създаваме тоалета, който ще ни придружава през целия ден. Без значение какво планирате да правите, осмелете се да се противопоставите на правилата на модата и да успеете със спортна визия навсякъде. Днес повече от всякога научихме две неща: че е много важно да се чувствате свободни и удобни, независимо от вашите ежедневието, както и че носенето на спортно облекло не трябва да е синоним на пренебрегване на имиджа ви, напротив, смесването между този тип облекло и небрежния стил може да създаде перфектна визия, която да носите навсякъде и по всяко време на деня. Една от основните за няколко сезона са маратонките, които трябва да присъстват във всеки гардероб на момиче, което твърди, че е винаги в тенденция, белите са задължителни, но черно-бялата комбинация като тези, които са част от колекцията Provoke XT от Puma е точно това, което всички очакваха, защото разширява шансовете ви да правите печеливши комбинации, независимо дали избирате уличен стил или ако определено излизате да практикувате любимия си спорт.

Нещо повече от естетика

Частта да бъдеш модерен е важна, но също и фактът, че дрехите, които носиш, ти осигуряват комфорт и в случая на маратонките Provoke XT by Puma, които имат гумена подметка с подложки и затваряне с регулируеми връзки гарантират целия комфорт, който очаквате да бъдете неудържими. И в този смисъл не забравяйте също, че чантата за чанта (да, известните чанти, които мнозина познават като чанта за чанта) показаха, че няма по-добър начин за носене на чанта от този на кръста, защото това означава комфорт, свобода на движение и преди всичко можете да им придадете стилен привкус, като ги носите и в режим кръстосано тяло.

С любезното съдействие на Puma.

Може да ви заинтересува: 5 неща, които се случват с тялото ви, когато започнете да тренирате

Символ на свободата

Най-стилните жени в света ни дадоха урок: носенето на суичър с дънково яке и някои много удобни клинове с висока талия като тези, които са част от колекцията Provoke XT, ви помага да постигнете много модерен външен вид и съвършенство, което ви придружава да се противопоставяте на предизвикателствата и да завладявате мечтите си, обвити в блясък и увереност.Но нещо, което трябва да имате предвид е, че спортният стил не означава, че дрехите ви изглеждат износени или небрежни и че останалата част от външния ви вид, като грим или оформяне на косата ви, изглежда скучна. Изберете да използвате грим с блестящо докосване върху кожата си, нищо по-добро за предаване на здравословен образ на някой, който се грижи за тялото си, имиджа и благосъстоянието си, докато ако косата ви е къса, можете да я носите естествена или събрана на конска опашка, ако е дълга.

С любезното съдействие на Puma.

С любезното съдействие на Puma.

Издигнете стила си на друго ниво

Осмелете се да оспорите границите на модата, комбинирайте, създайте своя собствена спортна визия, с която сте главният герой на собствената си история, в която разчупвате парадигмите и сте решени да покорите мечтите си. Присъединете се към философията She Moves Us: винаги продължавайте да се движите, независимо от вашата дейност или професия, винаги го правете с онази сила и страст, които вдъхновяват всички жени около вас и покажете на света силата да бъдете смела и автентична жена; облечете се в колекцията Provoke XT на Puma и се движете с увереност и стил, карайки всеки да се обръща да ви види.Намерете колекцията Provoke XT в Liverpool, Innovasport, Dportenis, PUMA Stores и puma.com, за да изглеждате ефектно и да се наслаждавате на максимален комфорт в ежедневието си. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: