Филми и сериали

Първите снимки от екшън версията на живо на „The Powerpuff Girls!

Първите снимки от екшън версията на живо на „The Powerpuff Girls!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Те току-що споделиха първата снимка на Доув Камерън, Клои Бенет и Яна Перо в ролята им на The Powerpuff Girls

Chloe Bennett, Dove Cameron и Yana Perrault са повече от готови да започнат новото си приключение като The Powerpuff Girls Благодарение на вашите Страхотен талант, тези актриси бяха избрани да участват в действието на живо в анимационния филм от 90-те като Bombón, Burbuja и Bellota. Може да ви заинтересува: Тест: кое Powerpuff Girl си ти? Актьорите, които ще придружават супергероините в този нов проект, са Никълъс Подани като Моджо Джоджо и Доналд Фейсън като професор Утонио.

Снимка: Cartoon Network

The Powerpuff Girls: Първата снимка на Dove Cameron като балончета!

Главните герои бяха снимани по време на снимките на пилотния епизод на сериала в сряда, 7 април в Атланта, Джорджия. Режисьорът на „The Powerpuff Girls“ Маги Кайли сподели чрез Instagram, че снимките на проекта вече са започнали. "Ден 1", написа той, за да придружи снимката. Може да ви заинтересува: Ще харесате новия грим на супергероините!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Маги Кайли (@maggiekiley.director)

Ако искате да видите снимките от първия ден на запис на сериала, щракнете тук.

Dove Cameron като Bubbles

В скорошно интервю с Nylon, Dove сподели някои подробности за това, което можем да видим в рестартирането на завладяващия анимационен филм, където тя ще играе най-нежната и сладка супергероиня.„Толкова съм развълнуван да бъда в дънки и малък син потник и след това да левитирам от прозореца. Моля те. Борба с чудовища? Но също така и специално за игра на Powerpuff Girls. Израснах без кабел и дори знаех какво представляват Powerpuff Girls. За тях аз съм феномен”, разкри Гълъбина. Може да ви заинтересува: Силните момичета имат нова сестра!

Снимка: Instagram/Cartoon Network

Какво ще бъде действието на живо?

Сюжетът на това рестартиране ще следва "разочаровани двадесет и няколко години, които негодуват, че са загубили детството си в борбата с престъпността." Те трябва да решат дали ще се съберат сега, когато светът има нужда от тях повече от всякога. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: