YouTube

Какво се случва между Кения Ос и Крисчън Нодал?

Какво се случва между Кения Ос и Крисчън Нодал?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Феновете откриха, че Кения Ос и Кристиан Нодал може да са намислили нещо

Kenia Os успя не само в дигиталния свят като YouTuber, TikToker и инфлуенсър, но също така остави своя отпечатък в музикалната индустрия със страхотните си сингли, като напр. „Твоят най-лош кошмар“ и „Мразя те“, освен че е част от журито на шоуто на Disney+, „Свържи се и пей“ заедно със Себастиан Ятра. Може да ви заинтересува: Заради това, че показва любовта си към Белинда, Кристиан Нодал отхвърля дует с Дана Паола!

Снимка: Instagram

Изглежда обаче, че това не са единствените проекти на създателя на съдържание, тъй като имаше много спекулации, че Кения работи по първия си проект като телевизионна актриса или поне така вярват феновете. Кенинис.

Какво се случва между YouTuber и Christian Nodal?

Всичко започна, когато Кения сподели снимки в къща, където изглежда също така известен актьор от Телевиса. „Слуховете може да са верни и Кения Ос да работи по актьорски проект. Готови ли сте да видите Кения като актриса“, гласи туитът. Може да ви заинтересува: Снимката, за която твърдят, че Белинда е бременна от Крисчън Нодал

Снимка: Twitter

Но това не е всичко, оказва се, че се предполага, че YouTuber е търсил Christian Nodal, за да си сътрудничат заедно. Говори се, че откакто Кения беше с Марио Барон, вече имаше планове за проект с гаджето на Белинда, но по някаква или друга причина музикалното сътрудничество не просперира. Сега много потребители са забелязали, че Кения харесва Крисчън в техните социални мрежи, така че подозират, че може да работят върху нещо заедно.

Снимка: Instagram

Мислите ли, че предстои ново сътрудничество между Кения и Крисчън? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: