Филми и сериали

Третият и четвъртият сезон на „Бриджъртън“ са потвърдени!

Третият и четвъртият сезон на „Бриджъртън“ са потвърдени!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Официално е! Netflix ще работи по още два сезона на „Briderton“, казваме ви всички подробности!

Първият сезон на „Los Bridgertons“ предизвика сензация в Netflix и се превърна в най-гледаната премиера в стрийминг платформата. Сега феновете очакват с нетърпение епизодите от втори сезон, който все още няма дата на излизане. Известно е, че Редже-Жан Пейдж, който изигра красивия херцог на Хейстингс Саймън Басет, няма да бъде част от актьорския състав за втория сезон. Може да ви заинтересува: Regé-Jean Page и Freddie Stroma се появиха в „Хари Потър“

Снимка: Netflix

След като обяви напускането си, бяха разкрити имената на актьорите, които ще се присъединят към актьорския състав на „Бриджъртън“; Това са Rupert Young, Charithra Chandran, Shelley Conn и Calam Lynch, които ще се присъединят към Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Ruth Gemmell, Golda Rosheuvel, Nicola Coughlan и Poli Walker на снимачната площадка.Може да ви заинтересува: Кога е премиерата на сезон 2 на The Bridgertons в Netflix?

'Bridgerton' Сезони 3 и 4 потвърдени!

Още една нова новина току-що беше разкрита от Netflix! Стрийминг платформата току-що потвърди, че ще има трети и четвърти сезон на сериала, фокусиран върху лондонското висше общество. „Бриджъртън ще се завърне за трети и четвърти сезон“, гласи част от изявлението, публикувано от акаунта в Netflix.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Netflix Latin America (@netflixlat)

Може да ви заинтересува: Те откриват самоличността на приятелката на Regé-Jean Page: тя е футболистка! „Това подновяване на два сезона е огромен вот на доверие в нашата работа и съм изключително благодарен, че имам такива съвместни и креативни партньори като Netflix. Бетси и аз сме развълнувани, че имаме възможността да продължим да представяме света на Бриджъртън на глобалната публика“, каза Шонда Раймс, продуцент на сериала.Може да ви заинтересува: Фийби Дайневор и Редже-Жан Пейдж разкриват колко неудобно е да гледате интимните им сцени Засега няма повече подробности за това какво можем да видим в сезони 3 и 4 на „Бриджъртън“, но се очаква сюжетът да продължете линията на сагата, създадена от Джулия Куин.

Снимка: Netflix

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: