Знаменитости

Неузнаваем! Зак Ефрон има операция на лицето си и е сравняван със Скуидуард

Неузнаваем! Зак Ефрон има операция на лицето си и е сравняван със Скуидуард
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

"Зак Ефрон е потвърден за ролята на Красивия Скуидуард в действието на живо на Спондж Боб", написаха някои потребители

Денят на Земята беше отбелязан на 22 април и Zac Efron стана тенденция в социалните мрежи, след като публикува видео, свързано с това събитие. Чрез Facebook Watch беше разкрито, че знаменитости като Джъстин Бийбър, Чарли Д'Амелио, Малума, Стив Аоки, Зак и други ще участват в мюзикъл на Бродуей, наречен „Денят на Земята: Мюзикълът“, продуциран от Бил Бай. Може да ви заинтересува: Те потвърждават гръмотевицата на Зак Ефрон и Ванеса Валадарес и така реагира Ванеса Хъджънс! Във видеото артистите разказват колко са развълнувани да бъдат част от този важен нов проект, но външният вид на Зак открадна вниманието на публиката.

Неузнаваем! Зак получава операция на лицето си и го сравняват със Squidward

Актьорът от "High School Musical" се появи пред камерите с някои козметични корекции, включително очевиден имплант на брадичката, филъри и ботокс. Феновете твърдяха, че Зак изглежда изключително подут и изразиха недоволството си чрез мемове и коментари в социалните мрежи. Може да ви заинтересува: ТЕСТ: Кой герой на Зак Ефрон изглежда като типа момче, което харесвате? „Зак променя перфектното си лице е досадно“, „Зак, какво си направи?“, „Зак изглежда красив Скуидуард“, „Той има задържане на течности“, „Зак е потвърден за ролята на Красивия Скуидуард в екшъна на живо на Боб Спондж”, написаха някои нетизени, след като видяха видеото.

Очевидно тази снимка на Зак Ефрон не е истинска, нали? pic.twitter.com/NoOlfWawpm

- Хуан Камило А. (@camilin_av) 23 април 2023 г.

Промяната на zac efron също не се забелязва pic.twitter.com/SIbKf4L15M

- barbs (@illicitsffairs) 23 април 2023 г.

Зак Ефрон е потвърден за ролята на Красивия Скуидуард в Спондж Боб на живо??? pic.twitter.com/53AeAYTvEv

- Лало ❌ (@lalolnd) 23 април 2023 г.

Какво мислите за естетичните интервенции, на които Зак се подложи? Мислите ли, че той изглежда много различно? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: