YouTube

Снимки: ето колко красиви биха били синовете на Род Контрерас и Домелипа!

Снимки: ето колко красиви биха били синовете на Род Контрерас и Домелипа!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ако Домелипа и Род Контрерас имаха дъщеря, тя определено щеше да прилича на Били Айлиш!

TikTokers, Домелипа и Род Контрерас, формираха една от любимите млади двойки в света на развлеченията. Въпреки факта, че романтиката им продължи няколко месеца, създателите на съдържание имаха интензивна химия и се виждаха ежедневно в социалните си мрежи.

Снимка: Instagram

Може да ви заинтересува: Колко печели Domelipa в TikTok? Сега, след като приключиха, някои фенове се надяват, че Dome ще се върне при бившия си приятел, Kevlex, но други потребители остават с надеждата, че Rod отново ще спечели сърцето на Domelipa.Причините, поради които са прекратили ухажването си, са неизвестни, но инфлуенсърите дори си направиха подходяща татуировка, която винаги ще им напомня един за друг. Може да ви заинтересува: Род Контрерас и Домелипа разказват как е започнал романсът им: тя открадна целувка от него!

Ето колко красиви биха били синовете на Род Контрерас и Доум!

Някои фенове си фантазират какво би се случило, ако TikTokers бяха продължили романса си и дори си представят колко сладки биха били децата им, ако бяха решили да създадат семейство в далечното бъдеще. За да ги освободим от съмнението, ние се заехме със задачата да проучим какви ще бъдат децата на бившата двойка чрез приложението Faceapp. Резултатът напълно ще ви изненада!

Снимка: Faceapp

Снимка: Faceapp

Може да ви заинтересува: Kevlex говори за сегашната си връзка с Domelipa: има ли все още любов? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: