Любов

Кажете ни любимия си цвят и ние ще ви кажем какъв приятел сте

Кажете ни любимия си цвят и ние ще ви кажем какъв приятел сте
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Любимият ти цвят разкрива много за теб! Открийте своите силни и слаби страни като приятел според любимия си тон

Знаете ли, че любимият ви цвят казва много за вас? Повече отколкото сте си представяли! Дори разкрива някои от вашите качества и недостатъци като приятел. Кажете ни кой е вашият любим и ние ще ви кажем какъв тип BFF сте. Може да ви заинтересува: Какво казва любимият ви цвят за начина ви на влюбване

Кажи ни любимия си цвят и ние ще ти кажем какъв приятел си

Роза

Ти си нежен, привързан и супер привързан към твоя BFF. Обичате да прекарвате качествено време с нея, защото тя ви е като сестра. Любимите ви планове с нея са преспиване, защото това е моментът, в който отварят сърцата си и говорят за дълбоки теми.Обичаш да си привързан към най-добрия си приятел!

Бяло

Ти си необвързан, но това не означава, че не обичаш най-добрите си приятели. Обичате да прекарвате време сами и може да минат седмици, без да видите най-добрите си приятели, но когато се видят, приятелството им е толкова силно, колкото винаги. Не обичаш да зависиш от никого и затова предпочиташ да не виждаш отбора си всеки ден. Може да ви заинтересува: ТЕСТ: Как сте със самочувствието си?

Снимка: Nickelodeon

Зелено

Ти си благороден, уравновесен и супер искрен приятел. Мразиш лъжите и предпочиташ винаги да си честен с най-добрите си приятели, дори ако думите ти ги нараняват, защото вярваш, че няма нищо по-хубаво от това да не си честен с хората, които обичаш.

Лилаво

Вълшебен си, всеки копнее за приятел като теб! Вие сте остроумни, автентични и спокойни, обичате да говорите на всякакви теми и да слушате приключенията на вашите BFF. Предпочитате да говорите за тях, отколкото за себе си, защото сте развълнувани да знаете всичко за живота им. Сърцето ти е супер чисто и благородно.

Снимка: Instagram

Червено

Ти си експлозивен, интензивен и понякога се състезаваш с най-добрата си приятелка, но кой не обича отдаден и страстен приятел? Просто вода, опитайте се да контролирате импулсите си или може да се скарате с най-добрия си приятел. Може да ви заинтересува: Какво казват снимките на гаджето ви за неговата личност?

Черно

Сигурен си в себе си и си много откъснат от приятелите си. Не отговаряш на телефона и изчезваш на моменти, но приятелите ти знаят, че си до тях всеки път, когато имат нужда от теб. Ти даваш най-добрите съвети и си много добър в опазването на тайни.

Снимка: Getty Images.

Синьо

Ти си бунтар, забавен, спонтанен и остроумен. Вие сте този приятел, който се адаптира към всяка среда, защото обичате да общувате и да се срещате с нови хора. Имаш много BFF, защото всички се чувстват супер комфортно около теб.

Жълто

Ти си оптимистичен и весел приятел. Вие сте онази BFF, която винаги подкрепя приятелите си в решенията, които вземат, дори и да са най-лудите и рисковите. Подкрепяш хората, които обичаш и винаги ги глезиш с подаръци и дребни детайли, обичаш да ги радваш!

Портокал

Ти си онзи странен, но супер специален приятел, който всеки копнее да има. Ти си зрял и разумен, но това не ти отнема да си забавен и спонтанен.

Снимка: Getty Images.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: