YouTube

Ignacia Antonia: всички тайни за нейното начало като TikToker

Ignacia Antonia: всички тайни за нейното начало като TikToker
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Запознайте се в дълбочина с Ignacia Antonia, един от най-популярните TikTokers в момента!

Тя е повече от нейните 20 милиона последователи в TikTok. Смята се за голяма късметлийка и въпреки че има три издадени книги и линия гримове, все още има много мечти за сбъдване. Научете малко повече за тази фантастична чилийка, Ignacia Antonia. Може да ви заинтересува: Тест: Legna Hernández или Ignacia Antonia: на кой TikToker приличате повече? Наскоро пристигнали в Мексико, разговаряхме с този създател на съдържание и фен на такос, който реши да остане в нашата страна за дълго време. Но Игнасия Антония не е само звезда на TikTok, тя е и знаменитост в YouTube (където качва видеоклипове с шеги и приключения) и Instagram (с повече от 7 милиона последователи).Нека тя сама да ви разкаже за славата, преместването и предстоящите предизвикателства. От Карина М. Сото

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ignacia Hernandez? (@ignaciaa_antonia)

Игнация Антония: всички тайни за нейната кариера като TikToker

Ти; КАК СТАНАХТЕ ВЛИЯТЕЛ? РАЗКАЖЕТЕ НИ ЗА НАЧАЛОТО СИ Аз: Започнах да правя видеоклипове в платформата Musical.ly (това, което сега е TikTok) просто за забавление, защото дори не знаех термина „инфлуенсър“. В Чили всички знаехме какво представлява феноменът Герман Гармендия, но той е youtuber и аз започнах с кратки видеоклипове в друга социална мрежа, нещо супер различно. Не знаех, че мога да бъда познат чрез приложение като Musical.ly, но един ден започнаха да ме искат снимки на улицата и бях толкова изненадан, че беше много странно да бъда открит за нещо, което правя за забавление.Всичко беше много естествено и спонтанно, пораснах малко по малко - не стана за една нощ - и с напредването започна да ми харесва все повече и повече. Ти: КАК ТИ ПОМОГНАХА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, НА ЛИЧНО НИВО, ОСОБЕНО TIKTOK? Аз: Бях много срамежливо момиче и по някакъв начин правенето на видеоклипове ме накара да загубя тази срамежливост. Започна да ми е хоби, вече не бях посветен само на ходенето на училище, имах и нещо друго за правене; Не мисля, че е добре да се посвещаваме повече на учене. Толкова е страхотно, че животът ми дава толкова много възможности.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ignacia Hernandez? (@ignaciaa_antonia)

Вие: В КОЙ МОМЕНТ ИДЕНТИФИЦИРАТЕ ТОЗИ „БУМ“ В СОЦИАЛНИТЕ ВИ МРЕЖИ? Аз: Баща ми ми каза, че ако искам да продължа с видеоклиповете, той ще подкрепете ме, като Както цялото ми семейство, но трябваше да продължа да уча в училище или всичко това щеше да свърши. Знаех, че вече не го правя само за забавление.Мисля, че хората се идентифицираха с мен и с моето съдържание, защото винаги съм се опитвал да се покажа такъв, какъвто съм, много естествен, и това ми помага да се свържа с тях. Вие: КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ НА ХОРАТА, КОИТО СМЯТАТ ЖИВОТА НА ИНФЛЮСЪНСЪР Е ПЕРФЕКТЕН, ЧЕ ВИНАГИ ПРЕКРАВАТ ЩАСТЛИВО И ГОТИНО? I: Да си инфлуенсър и да имаш много последователи не означава означават, че струваме повече от другите, в крайна сметка всички сме равни. Понякога, като всеки друг човек, ние сме щастливи, понякога не; понякога искаме да станем и да изядем света, а друг път не знаем какво да правим. Така че ние сме като всяко друго човешко същество и това е нещо, което наистина искам да подчертая: няма значение откъде идвате, нито икономическото ви положение или религията ви, нищо няма значение, когато става въпрос за преследване на мечта. Това, което трябва да направим, е да се съсредоточим върху нашите цели; успехът ще зависи от това колко усилия сте положили в него и колко сте готови да игнорирате някой, който ви казва, че не можете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ignacia Hernandez? (@ignaciaa_antonia)

Вие: КАКЪВ ОПИТ СПЕЧЕЛИХТЕ, КОГАТО ПИШЕТЕ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ? Исках да покажа природата си като човек и всички да ме познават такъв, какъвто съм, да видят човешкото същество, което е зад екрана ти и така ще се свържеш с мен. В началото беше много трудно, трябваше да обобщим много информация и да изхвърлим неважното. Трябваше да намеря точните дати, снимки, видео и всичко, което можеше да ни помогне. Отне ни четири месеца между изпращането на книгата на издателя и връщането й с корекции, докато и двете страни останат доволни. Избрахме снимките и дойде време да озаглавим книгата, така че я избрахме със семейството си. Един ден имахме мозъчна атака, сигурно беше нещо свързано с мечти, защото аз изпълнявах една от най-големите, затова се казва Осмели се да мечтаеш.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ignacia Hernandez? (@ignaciaa_antonia)

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: