Филми и сериали

Пет анимационни филма и сериал за празнуване на Деня на детето

Пет анимационни филма и сериал за празнуване на Деня на детето
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Фен на Спондж Боб? Отпразнувайте този ден на детето, като се насладите на сериала, който ни показва какви са били ранните им години.

Кой казва, че има възраст за празнуване на Деня на детето? Вярваме, че можем да се наслаждаваме на анимационни филми, въпреки че вече не сме на 8 години! Така че вземете любимата си пижама, пригответе пуканките и се насладете на пет анимационни филма и сериал, които можете да гледате този ден на детето чрез Paramount+ на Nickelodeon и Nick Jr.

Може да ви заинтересува: Тест: кой герой на Nickelodeon сте вие?

1.- Kamp Koral: ранните години на Спондж Боб

Първият спин-оф на Спондж Боб Квадратни Гащи. Kamp Koral е компютърно анимиран оригинален сериал, който връща зрителите към момента, когато емблематичните герои от Bikini Bottom се срещнаха за първи път на вълнуващ летен лагер.

2.- Blaze and the Monster Machines - Сезон 4

AJ е 8-годишен техник, който кара чудовищния камион Blaze, най-добрият състезател в Axle City. Двамата се впускат в приключения, в които се сблъскват с проблеми, свързани с науката и математиката. Голяма част от проблемите, с които се сблъскват, са причинени от съперника на Blaze, Crusher, трактор с ремарке, който ще направи всичко, за да победи други превозни средства до финалната линия.

3.- Уликите на Блу и ти

В Blue's Clues & You, Blue кани зрителите да се присъединят към нея и Джош в приключение с решаване на пъзели с улики. С всеки отпечатък, зрителят е вдъхновен да взаимодейства с Джош и Блу, за да открие уликите на Блу!

4.- Грачи - Сезон 3

След като открива магическите й сили, Грачи се записва в академията Escolarium, където се научава как да използва магията си и се опитва да разбере как да победи зла вещица.

5.- The Casagrandes- Сезон 1 и 2

11-годишно момиче се приспособява към новия си живот, живеейки под един покрив със своето мексиканско-американско семейство от няколко поколения и на пазар, който служи като място за събиране на всички в квартала.

6.- Спондж Боб Квадратни Гащи

Спондж Боб живее заедно с домашния си любимец Гари в ананас в Бикини Ботом. Той готви най-добрите хамбургери в света и заедно с приятеля си Патрисио и Скуидуард се забърква във всякакви неприятности, от които няма да му е лесно да се измъкне.

Сега, когато знаете, насладете се на този Ден на детето, наслаждавайки се на анимационните филми, които ни отвеждат в област, която обичаме.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: