Знаменитости

Видеото, за което се смята, че Кайли Дженър ще спечели Травис Скот

Видеото, за което се смята, че Кайли Дженър ще спечели Травис Скот
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Опитва ли се Кайли Дженър да запали отново пламъка на любовта? Това мислят някои фенове!

Откакто Травис Скот беше сниман с мистериозно момиче в нощен клуб, изглежда Кайли Дженър прави невъзможното за спечелвайки обратно бащата на дъщеря си, или поне така мислят някои фенове.

Снимка: Instagram

На 30 април Травис навърши 29 години и най-младата от семейство Кардашиян реши да отпразнува бившия си партньор чрез Instagram. Въпреки факта, че Травис Скот и Кайли Дженър прекратиха връзката си в края на 2023 г., рапърът и милиардерът поддържат супер сърдечни отношения в името на дъщеря си Сторми Уебстър.Създателят на „KylieSkin“ и „Kylie Cosmetics“ дори придружи Травис на рождения му ден. Може да ви заинтересува: Това беше неочакваното събиране на Кайли Дженър и Розалия!

Видеото, за което се смята, че Кайли ще спечели отново Травис Скот

Кайли избра фантастичен тоалет, за да впечатли Травис по време на празника му в Маями; Бизнесдамата беше с многоцветна и шарена вталена рокля, с подгъв до глезена и метални обувки. Може да ви заинтересува: Съобщението, което Кайли Дженър изпрати на Травис Скот, след като го видя с друго момиче

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кайли? (@kyliejenner)

Чрез историите си Кайли качи няколко видеоклипа, за да покаже колко много се е забавлявала в клуб до Травис. Звездата от „В крак със семейство Кардашиан“ дори публикува няколко истории, в които се появява танцувайки с бившия си партньор.
Може да ви заинтересува: Те филтрират снимки на Травис Скот с "новата му приятелка"

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ?? ????? ☄️ (@travisscott_111)

Някои фенове са убедени, че Кайли се опитва да разпали отново пламъка с Травис, докато други твърдят, че те са просто добри приятели и се наслаждават на тази нова фаза в отношенията си. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: