Знаменитости

Били Айлиш разкрива, че е била жертва на насилие, когато е била непълнолетна

Били Айлиш разкрива, че е била жертва на насилие, когато е била непълнолетна
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

В ново интервю Били Айлиш разкри за малтретирането, което е претърпяла като млада жена

През цялата си артистична кариера, Billie Eilish показа, че славата и успехът не са неща, които ви предпазват от злоупотреба, критика и атаки от хейтъри по целия свят Преводачката на „Моето бъдеще“ се навлече във вълна от негативни коментари, свързани с физиката й, но не им позволи да я засегнат. За да не стане обект на критики обаче, американската певица и текстописец Били Айлиш има навика да носи супер торбести дрехи, но сега, след като се снима в новата корица на Vogue, реши да промени тотално имиджа си. Може да ви заинтересува: Били Айлиш се сбогува със зелената си коса, сега тя е напълно блондинка!

Снимка: Instagram

С платинено руса коса и разкрепостено облекло, Били участва на корицата със заглавие „Става дума за това, което те кара да се чувстваш добре“. На основната снимка на новия брой на списанието.

Били разкрива, че е била малтретирана като непълнолетна

Една от темите, които Били засегна в скорошното си интервю, беше малтретирането, което е претърпяла, когато е била по-млада. Въпреки че не разкри самоличността на насилника си, тя разкри, че не е някой, свързан с музикалната индустрия. Може да ви заинтересува: (ВИДЕО) Това е къщата за милиони долари, в която живее Били Айлиш „Момичетата, които имаха много увереност и силна воля, се оказват в ситуации, в които казват: 'Моето Боже, какво съм аз жертвата тук?' И е толкова неудобно, унизително и деморализиращо да си в тази позиция да си мислиш, че знаеш толкова много и след това да осъзнаеш, че съм малтретиран в момента, " тя каза.

n

“Няма значение кой си, какъв е животът ти, положението ти, с кого се обграждаш, колко си силен, колко си умен. Винаги могат да се възползват от вас. Това е голям проблем в света на домашното насилие или законното изнасилване“, добави той. Още: Ето как изглеждаше Били Айлиш, преди да стане супер успешна и известна По същата причина нейният сингъл „Your Power“ говори конкретно за тази тема. За Били текстът е „отворено писмо до хора, които се възползват, предимно мъже

1g АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: