Знаменитости

„Толкова ревнувах“: Джеси Нелсън за сравняването си с колегите си членове на Little Mix

„Толкова ревнувах“: Джеси Нелсън за сравняването си с колегите си членове на Little Mix
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Джеси Нелсън най-накрая проговори за точния момент, който я накара да напусне момичешката банда, Little Mix

Преди няколко месеца, Jesy Nelson реши да напусне Little Mix след девет години споделяне на сцената с Perrie Edwards, Jade Thirlwall и Лий -Ан Пинок. Певицата взе това радикално решение след тежки пристъпи на тревожност и паника. „Последните 9 години в Little Mix бяха най-невероятните в живота ми. Постигнахме неща, които никога не съм предполагал, че са възможни. ( ) Направете приятели и имайте фенове по целия свят. Трябва да отделя малко време, за да бъда с хората, които обичам, да правя нещата, които обичам най-много, и да приветствам нова глава в живота си“, написа тя в Instagram.

Снимка: Instagram

Може да ви заинтересува: Джеси Нелсън напуска Little Mix! Джеси обаче току-що разкри в ново интервю точния момент, в който е решила да напусне момичешката група.

„I Got So Jealous“: Джеси Нелсън за сравняването си с нейните малки членове на микса

В разговор с Cosmopolitan UK Джеси призна, че вече не се чувства комфортно пред камерите, като разкри, че преломната точка е била, когато са записвали видеоклипа за „Sweet Melody“ и тя е осъзнала, че е изобщо не се наслаждаваше на този момент в сравнение с другите момичета. Jesy се напъваше твърде много и не се чувстваше комфортно с външния си вид, детайл, който силно повлия на напускането й от групата. Може да ви заинтересува: Романтичният живот на Little Mix е драма „Последният музикален видеоклип, който направихме („Sweet Melody“) беше преломната точка.Бяхме затворени и (това беше) първият път, когато успях да си почина и да се прибера вкъщи с хората, които обичам. Това беше най-щастливото, което някога съм изпитвала, и не го осъзнавах, докато не се върнах на работа“, каза Джеси.

Снимка: Instagram

„Веднага станах различен човек. Имах притеснение. Винаги, когато имахме музикален видеоклип, той оказваше огромен натиск върху мен да се опитам да отслабна. Страх ме е да погледна назад към камерата. Ако не харесвам това, което виждам, за мен е много трудно да бъда пред камерата и да се чувствам невероятно и да действам ", продължи той. Може да ви заинтересува: Little Mix: всичко, което момичетата казаха за напускането на Jesy Нелсън

„Имах пристъп на паника на снимачната площадка“

Джеси се бореше с разстройство, което сериозно повлия на настроението й, тъй като тя дори избра да се подложи на радикални диети и в други случаи спря да яде, за да отслабне.„Бях в затвора и бях качил малко тегло, но не ми пукаше. И (тогава) те казаха: „Имате музикален видеоклип след няколко седмици“ и аз изпаднах в паника. Подложих се на тази екстремна диета, с шейкове и се опитах да ям възможно най-малко”, споделя Джеси. „В деня на видеото „Sweet Melody“ получих паническа атака на снимачната площадка, защото не изглеждах така, както исках да изглеждам и ми беше много трудно да бъда щастлив и да се забавлявам. Погледнах другите трима и те си прекарваха времето на живота си." „Бях толкова ревнив, защото исках да се чувствам така и да му се наслаждавам, защото музиката е моята страст. Като имах този сън и не му се наслаждавах заради външния си вид, знаех, че не е нормално”,

"

OOUPk4 „В „Sweet Melody“ има сцена, в която не участвам, защото тогава получих паническа атака и се счупих. Казах си: „Просто искам да се прибера вкъщи. Хлипах в съблекалнята. Някой много близък ми каза: „Това трябва да свърши. Не можеш да продължаваш да си причиняваш това.Ще се озовеш там, където си бил преди, добави той. „За мен това беше връхната точка. Казах си: „Трябва да започна да се грижа за себе си сега, защото това не е здраве. Не беше приятно другите трима да са около някой, който не иска да бъде там, продължи тя. „Така че си взех почивка. Минах през наистина мрачен период след музикалния видеоклип. Майка ми каза: „Това трябва да свърши сега. Виждал съм те да страдаш твърде много. Минаха десет години от живота ти." Най-накрая Джеси реши да постави психичното си здраве на първо място и да се откаже от друга от най-големите си мечти: да бъде певица. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: