Любов

Това е твоята майка според зодията

Това е твоята майка според зодията
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Открийте личността на майка си според звездите

Какви са основните характеристики на майка ви? Какви са нейните силни и слаби страни като майка? Кажете ни коя зодия е вашата майка и ние ще ви разкрием някои тайни за нейната личност. От Dhyana Angélica Rodríguez

Това е твоята майка според зодията

Овен

Тя е проактивна майка, прави много планове и ви кани да поемете инициативи. Тя обича развлекателните дейности, така че може би в непредвидени случаи се чувства много отегчена и организира хобита, настолни игри или мини-турнири. Може да ви заинтересува: Тест: колко майка ви е повлияла на личността ви?

Снимка: Getty Images

Телец

Тя има страхотен стил за дрехи, грим и храна (независимо дали готви или не, в нейната компания ще познаете много добри ястия и ресторанти). Опитайте се да споделите с нея тази модна функция. Възползвайте се от тяхната подкрепа, за да упорствате и да постигнете целите си, тъй като те ще бъдат ваш съучастник и дясна ръка, за да получите това, за което мечтаете.

Близнаци

Тя обича, когато й казваш неща, обикновено се разбира много добре с всички, включително с приятелите ти. Настроението му може да е малко мрачно, но той се радва на добър коментар. Неговите критики може да са насочени към това да ви накарат да учите повече и да правите няколко неща в живота.

Може да ви заинтересува: Майка от Кения избухва срещу отношението на дъщеря си

Рак

Тя е много привързана и се опитва да накара всички да се чувстват добре у дома. Никой не харесва нея да организира ястия, събития и партита, защото тя е много добра домакиня. Той вижда семейството като един голям отбор и ще се бори да ги запази заедно.

Лъв

Винаги защитавайте близките си. Той може да ви критикува у дома, но ако някой друг го направи, той ще си дърпа ноктите вместо вас. Тя е споделена и има голямо въображение, никога няма да скучаете до нея, тъй като има добри идеи за прекарване на следобеда. Също така е обичайно да се срещате с нейни приятели.

Снимка: Instagram

Дева

Тя е много организирана майка; Понякога нейната дисциплина може да ви отчая, но по-късно ще й благодарите хиляди (никой не учи на добри навици по-добре от нея, освен че дава пример). Той ще ви измъкне от неприятности повече от веднъж със страхотните си идеи. Може да ви заинтересува: Голи нокти: постигнете перфектния маникюр за всяка майка в 3 лесни стъпки

Везни

Майка ти е толерантна и отстъпчива, освен когато има много работа или е в лошо настроение (тогава мъмренето й няма да е приятно и тя ще иска да свършиш всичко със скоростта на светлината) .Той винаги се опитва да ви разбере и да ви помогне, ако имате проблеми. Ако види нещо, което харесвате и разбере, че сте го спечелили, той ще го купи вместо вас.

Скорпион

Тя е майка със силно развито шесто чувство. Тя е донякъде загадъчна и изглежда има скрити камери навсякъде (не я заблуждавате). Ще ви помогне да бъдете отговорни и да анализирате добре нещата, преди да ги направите. Ще споделите невероятни преживявания и хобита с нея. Тя се опитва да уважава техните пространства, няма нищо против, когато децата й са досадни с нея.

Стрелец

Тя е много мила, въпреки че може да бъде и властна и доста укорителна (особено на обществени места). Хубавото е, че до него ще се забавлявате много, тъй като той често участва във вашите игри и тези на братята ви. Той обича партита и събирания, дори ако засега трябва да са виртуални.

Снимка: Pexels.

Козирог

Тя е много отговорна и винаги ще даде всичко за децата си. Той харесва, че те имат добро образование, така че няма да пести от него, дори при пътувания и посещения на музеи. Той обича да се възползва от времето, да преподава ценности и да прави креативни неща, особено по време на карантина

Водолей

Тя е много забавна, тя е твоя приятелка и приятел, на когото разказваш проблемите и мечтите си; но не забравяй: майката си е майка, независимо колко BF може да е, така че тя ще иска да я уважаваш като такава и да се подчиняваш на това, което иска от теб. Той може да ви даде разрешение да играете, преди да започнете задачата, при условие че я изпълнявате добре и с желание, така че използвайте възможността да сключите някои споразумения.

Риби

Супер сладка майка, на която всичките ви приятели ще завиждат (да, когато е под стрес или с много работа, толерантността й няма да е същата). Харесвате изкуствата и занаятите; Има много специален усет за декориране на къщата, така че не понася стаята ви да изглежда като бунище.

Снимка: Instagram

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: