Музика

María Pino представя своята „Лъжа“ в Мексико

María Pino представя своята „Лъжа“ в Мексико
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Певицата е в Мексико Сити, където рекламира новия си сингъл, градска поп песен.

Ако сте фен на градската музика, но също и на попа, ще харесате музикалното предложение на María Pino. Певицата, която е родена в Маями, Флорида, прегръща своите латино корени, за да накара феновете си да се влюбят в нейните ритми и текстове. И то е, че той не само пее, но и композира, и то много добре! Най-новият й сингъл, озаглавен „Лъжа“, може да се превърне в химн за всички онези момичета, които искат да уведомят противоположния пол, че няма да ги чакат вечно. „Ти ми каза в девет, преди около три петъка/ И си мислеше, че ще бъда тук, като глупак да те чакам/ И ми кажи кой ще има полза от такъв бизнес/ Казвам ти, а ти не разбираш , че тук ти си този, който губи”, гласи началото на ca

SovBMA В интервю за списание Tú Мария Пино ни разказва как се е родила тази музикална тема. „„Лъжа“ е за нещо, което ми се е случило, лъжа, която ми бяха казали, че щяха да ме изведат, (аз) бях станала хубава и накрая ме оставиха насадена, без да ми кажат нищо, без предупреждение и реших да напиша песента като „половин отмъщение“ за човека, който ме изправи (смее се)“, сподели той.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от МАРИЯ ПИНО (@mariapino)

Нейните хобита

Но не всичко е композиране и правене на музика, Мария Пино ни разкри какви са нейните хобита. „Имам много хобита, аз съм Близнаци! Така че правя всичко: обичам да рисувам, свиря на китара, свиря на пиано, обичам да шия, обичам да правя много занаяти. Обичам да правя и йога, тя ме центрира. Обичам да танцувам, да правя от всичко по малко“, каза той. Освен това певицата ни призна, че от малка обича да чете и се смята за маниак: „Обичам да уча много“, казва тя.Освен това обича да се разсейва с гледане на сериали и филми. „Току-що видях сериал, наречен „El inocento“, който е твърде добър, препоръчвам го на всички“, каза той, добавяйки, че просто е останал да гледа този сериал „от 20:00 до 6 сутринта, защото беше добър“ .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от МАРИЯ ПИНО (@mariapino)

Обсебен от Nodal

Когато я попитаха дали би искала да направи музикално сътрудничество с мексикански певец, María Pino изрази без колебание, че би искала да го направи с Christian Nodal. „В момента съм обсебена от Christian Nodal“, каза тя, така че не изключва възможността да го направи в бъдеще, където и двете могат да слеят регионалния мексикански жанр и градския поп. „Той е правил кросоувъри, с Камило, което беше по-скоро като болеро, въпреки че имаше регионалното си мексиканско докосване. Чувствам, че такъв кросоувър би бил много хубав“, каза той.Младата възпитаничка на Berklee College of Music е у нас, за да рекламира музиката си. Последвайте я в Instagram @mariapino!

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ!

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: