Знаменитости

Трите причини, които накараха Селена Гомез да направи покушение срещу живота си

Трите причини, които накараха Селена Гомез да направи покушение срещу живота си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Говори се, че Селена Гомес се е опитала да посегне на живота си и това биха били трите основни причини

Селена Гомес не е имала лесен път в шоубизнеса. Преводачката на „Погледни ме сега“ постигна международна известност, след като се включи във филмовата и музикалната индустрия от съвсем малка. Селена обаче е преживяла силни физически и емоционални възходи и падения, поради което дори се е опитала да посегне на живота си преди време, според информация от Blind Gossip.

Снимка: Instagram

Може да се интересувате: Трябва да видите Селена Гомез да позира с Джей Балвин и Дженифър Лопес! През октомври 2023 г. Селена беше приета в психиатрична болница поради емоционална криза, очевидно причинена от ниското ниво на белите кръвни клетки в кръвта й.Някои медии обаче твърдят, че това е така, защото звездата се е опитала да се самоубие.

Трите причини, които накараха Селена Гомез да направи опит за собствения си живот

Раздялата й с Джъстин Бийбър

Чрез сингъла си „Lose You To Love Me“ Селена призна колко я е наранила раздялата й с Джъстин през 2023 г., тъй като певицата се чувствала предадена и изместена. Може да ви заинтересува: Намекът, че Селена Гомес може да е изпратила Джъстин Бийбър на рождения му ден „Когато певицата чу, че Джъстин и Хейли са се оженили, тя помисли, че това е шега. Когато разбра, че е истина, това я тласна на ръба. Преструваше се, че не я интересува, но наистина беше така. Бях ужасно депресиран. Знаехме, че ще пострада. Селена беше много ясна, че това момче е за нея и когато видя, че той ще се жени, тя се разпадна. Всички останали извинения за здравето, които сте чували, са били само прикритие, за да я върнете обратно в болницата“, разкрива изданието.

Снимка: GETTY IMAGES

Лупус

Когато актрисата беше диагностицирана с лупус, тя трябваше да се подложи на химиотерапия, ситуация, която я засегна сериозно физически и емоционално. През януари 2014 г. той влезе в центъра за рехабилитация на младежи и пристрастяване The Meadows в Аризона, което породи силни спекулации сред медиите и феновете: злоупотреба с наркотици, алкохол и депресия. Всички тези слухове се отразиха на психическото здраве на Селена, която по-късно разкри пред Billboard какво наистина се е случило. Може да ви заинтересува: Малката шивачка, която копира тоалетите на Селена от дома

„Толкова исках да им кажа: „Вие момчета нямате представа. Правя химиотерапия. Те са боклук“, каза той пред списание Billboard. „Но ме ядоса, че дори трябваше да кажа това. Ужасно е да влезеш в ресторант и всички да те гледат и да знаят какво говорят за теб.Заключих се, докато се почувствах в безопасност и отново се доверих на себе си", добави тя.

Освен това заболяването й също изигра роля в депресивното й настроение: „Открих, че тревожността, пристъпите на паника и депресията могат да бъдат странични ефекти на лупус и това може да представлява своите предизвикателства“, каза Гомес.

Снимка: Instagram

„Той достигна дъното“

В семейната сфера Селена също не беше в най-добрата си форма. Селена и майка й Манди Тийфи, която беше неин мениджър, влязоха в ожесточена битка, която превзе медиите. И това е, че в допълнение към някои проблеми в работата, Манди не толерира връзката, която дъщеря й имаше с Джъстин Бийбър, ситуация, която в крайна сметка ги отчужди още повече през 2023 г. „Мислех, че съм загубил всичко. Това, че не съм го казал, не означава, че не съм имал своите моменти. Но за мен е почти опасно дори да говоря за това, защото биха се възползвали от мен“, каза Сел за достигането на дъното.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mandy Teefey (@mandyteefey)

Възстановяването му

Когато Селена се възстанови, самата тя разкри психичното си състояние на своите фенове, като увери, че този момент е един от най-ужасяващите в живота й. „Мисля, че сме по-добри, когато казваме истината. И това е моята истина: Миналата година страдах психически и емоционално и не можех да се справя. Не можех да сдържа усмивката си или да си помисля, че изглежда нормално. И усетих как цялата ми болка и тревога ме нахлуват наведнъж и това бяха едни от най-страшните моменти в живота ми“, призна актрисата и певица. „Потърсих подкрепа и лекарите успяха да ми поставят ясна диагноза. В момента, в който получих тази информация, бях еднакво ужасена и облекчена – ужасена, очевидно, че завесата беше повдигната, но облекчена, че най-накрая научих защо страдах толкова много години от депресия и тревожност.Няколко години по-късно Селена отново се появи в музикалната индустрия с албума си „Rare“, а сега дори има спекулации, че работи върху следващия си албум. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: