Знаменитости

Мемо Апонте предизвиква полемика заради своята „смущаваща“ пародия на Space Jam 2

Мемо Апонте предизвиква полемика заради своята „смущаваща“ пародия на Space Jam 2
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Нетизени обвиниха Мемо Апонте, че е расист, и посочиха, че костюмите му са смущаващи

В продължение на няколко месеца Memo Aponte стана обект на критики, след като беше обвинен в сексуално насилие и тормоз над непълнолетни. Впоследствие актьорът на дублажа прекрати ухажването си с Моника Росалес и обяви, че „Memoni“ официално е приключил.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Memo Aponte (@memoapont)

Сега обаче в социалните мрежи много се говори за някои нови изображения на Мемо, тъй като публиката ги определя като "ужасяващи, расистки и смущаващи". Може да ви заинтересува: „Ти винаги ще бъдеш моята Рапунцел“: Мемо разкрива причината, поради която той се раздели с приятелката си

Memo предизвика полемика за неговата „смущаваща“ пародия на Space Jam 2

По случай предстоящото излизане на Space Jam 2, с участието на ЛеБрон Джеймс, Мемо Апонте и неговите сътрудници решиха да направят пародия с косплеи на Looney Tunes. Създателят на съдържание сподели някои изображения от това, което можем да видим в следващото му видео в YouTube, но реакцията на нетизените не беше това, което гласовият актьор очакваше.

pic.twitter.com/Hc82djuotu

- Извън контекста, Мексико (@OutOfContextMex) 18 май 2023 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хулио Санчес (@el_club_geek)

"Speedy González? Не знаете ли, че той е расистки персонаж?", "За потвърждаване на стереотипите на Мексико и Латинска Америка", "Настръхвам от това, което прави Мемо Апонте", "Ние не сме Looney Мелодии, ние сме чудовища!“ и „Memo Aponte ме плаши, той наистина ме прави много обезпокоителен човек“, бяха някои коментари, оставени от потребители на Twitter към снимките на Memo.Може да ви заинтересува: Най-красивите (и не известни) приятелки и бивши приятелки на любимите ви изпълнители. Преди това Memo също направи пародии на The Simpsons, The Powerpuff Girls и Soul, които също бяха силно критикувани от феновете.

Много добре, Мемо Апонте? Сега това е лично! ? pic.twitter.com/NYQ3nVR3IU

- Симпсонито (@SimpsonitoMX) 18 май 2023 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сара (@memoapontefans2018)

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: