YouTube

Мексиканецът в YouTube излиза от гардероба и представя гаджето си

Мексиканецът в YouTube излиза от гардероба и представя гаджето си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

"Днес мога да крещя на света без страх колко много те обичам", написа YouTuber в романтична снимка с приятеля си

Марио Агилар постигна успех в YouTube през 2015 г., когато започна да става популярен с публикуването на сладки видеоклипове, свързани с реакциите на женския пол в различни ситуации. Може да ви заинтересува: „Ще сменя местоименията си“: Деми Ловато се обявява за недвоична

Създателят на съдържание вече има 7,85 абонати на канала си в YouTube и броят им продължава да нараства ежедневно. Сега Марио реши да отвори сърцето си и да представи гаджето си публично чрез профила си в Instagram.

Марио Агилар излиза от гардероба и представя гаджето си

Забавната и автентична инфлуенсърка публикува нежна снимка до приятеля си на 17 май, когото предпочете да не отбелязва в публикацията. „Днес мога да изкрещя на света без страх колко много те обичам“, написа родом от Тихуана в надписа на публикацията. На изображението YouTuber изглежда държи цветя и гледа романтично партньора си. Може да ви заинтересува: Джошуа Басет става вирусен, защото очевидно „излиза от килера“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ????? ??????? (@marioaguilarmg)

След като излезе от гардероба, Марио получи подкрепата на хиляди знаменитости и фенове, които не се поколебаха да оставят мили коментари в публикацията му в Instagram. "Кой би си помислил?! Знаеш, че няма p3d0, докато продължаваш да ме представяш на приятелите си! Хахаха", написа Златният скорпион, докато феновете му написаха "Искам да срещна този, който те прави щастлив" и "Много хубава" ” и „Най-добрата снимка, която съм виждал”.Да живее любовта!

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Може да ви заинтересува: Джошуа Басет говори за своята сексуалност, след като "излезе от килера"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: