Любов

8 начина да преодолеете отхвърлянето на любимата си страна

8 начина да преодолеете отхвърлянето на любимата си страна
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Как да приемеш, че любимата ти не иска да бъде до теб? Казваме ви няколко начина да го преодолеете.

Звучи лесно да се каже, че отхвърлянето е част от живота, защото всички сме го изпитали в даден момент. Но нещата се променят, когато живееш, сякаш разумът ни е замъглен. Въпреки това, с търпение можете да преодолеете отхвърлянето на вашата влюбена. Получаването на „не“ е възможност да помислите дали има области, в които трябва да работите повече. Добре е да се чудите дали сте работили достатъчно упорито или целите ви са били над способностите ви; ако това не е достатъчно, може да се наложи да тренирате повече или да увеличите часовете за обучение. Използвайте отхвърлянето като възможност за подобряване. МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: 5 съвета как да не изплашите ухажорите си

Снимка: Pexels

Психолозите казват, че любовното отхвърляне е еквивалентно на същите чувства, изпитвани от някой, който е загубил любим човек. Да го преодолея

8 начина да преодолеете отхвърлянето на вашата влюбена

Не е толкова зле

Приемете, че всички ние имаме правото да кажем „не“ според нашите нужди или предпочитания и че някой ви казва, че това не е краят на света: това е възможността да търсите нови алтернативи. Може да ви заинтересува: 8 признака, че той ви изневерява

Фокусирайте се върху нещата, в които сте добри и върху вашите качества

Спомнете си моментите, когато сте били приети и сте казали „да“. Помислете за всички хора, които ви обичат и подкрепят безусловно.

Признайте себе си за дързостта.

Поехте риск. Много добре! Напомнете си, че сте способни да преодолеете нещо подобно.Дори този път да са ви казали „не“, ще има друга възможност, друг повод. Заемете философска нагласа: понякога нещата се случват по причини, които не винаги разбираме. Може да ви заинтересува: Ръководство за преодоляване на изневярата: какво да правите, ако той ви изневери

Снимка: PEXELS

Не пренебрегвайте как се чувствате

Добре, не можеш да избегнеш тъгата, но е възможно да спреш да се потапяш все повече и повече в нея. Ако смятате, че сърцето ви е увредено, тогава му дайте нещо, на което в нормални условия той се радва като на никой друг, така ще му помогнете!

Не си единственият, който го е изпитал

Ако сте били отхвърлени, вината не е ваша; Това се случва, когато не сте на едно мнение с някого, нищо повече. Нищо не е наред с вас, нито с човека, който ви е казал „не“.

Не преувеличавайте

Получаването на отказ не означава, че не сте оценени, ценени или смятани за важни. Това просто означава, че в определена ситуация и с конкретен човек нещата не са се развили както сте искали.

Снимка:; Pexels

Любов към себе си

Постигнете здрава връзка със себе си. Обичайте се, ценете се и се уважавайте. Всички тези чувства проектирате върху хората около вас.

Забавлявайте се и се отпуснете

След като усвоите емоциите си, потърсете дейности, които ви носят радост (като танци, пеене, слушане на музика или рисуване). Това ще ви помогне да успокоите ума си и да възвърнете увереността си.

Снимка: Pexels

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: