Знаменитости

Преди и след: Споделете снимки от предполагаемите козметични операции на Зендая

Преди и след: Споделете снимки от предполагаемите козметични операции на Зендая
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Те уверяват, че Зендая е претърпяла няколко операции, за да преобрази красотата си!

В допълнение към големия си талант в киното и телевизията, Зендая се превърна в една от най-търсените млади актриси на момента благодарение на своята екзотична и несравнима красота. Главният герой на „Euphoria“ вече има почти 100 милиона последователи в Instagram и е бил имидж на някои рекламни кампании на най-престижните марки за мода и красота в света. Докато някои фенове смятат, че Zendaya се е променила драстично от ранните си дни в Disney Channel, други твърдят, че 24-годишната артистка се е подложила на някои козметични операции, за да трансформира и подобри красотата си. .Може да ви заинтересува: Оскар 2023: сравняват вида на Зендая с този на Покахонтас!

Снимка: Instagram/@euphoria

Преди и след: споделят снимки от предполагаемите козметични операции на актрисата

Профилът в Instagram, @celebplastic, сподели няколко снимки на Зендая, сравнявайки физическите й промени във времето. Въпреки че акаунтът не споделя никакъв надпис в публикацията, някои потребители на Instagram посочиха възможните пластични операции, на които се е подложил главният герой на „Великият шоумен“. Може да ви заинтересува: Резултатът от комбинирането на лицето на Джоуи Кинг със Зендая „Ботокс и някои наистина фини пълнители“, „Невероятна операция на носа. Тя изглежда почти същата, но напълно различна. Не мога да го опиша с думи, но виждате разликата, но не знаете какво или къде”, „Операция на носа и филър за устни” и ·Тя определено имаше фина блефаропластика”, пишат нетизените, които уверяват, че Зендая имаше операция.Има обаче и други потребители на мрежата, които защитиха естествената красота на актрисата: „Не изглежда, че е направила нещо, просто има по-пълни вежди, а лицето й е малко по-тънко от остаряването. В допълнение към по-добрия грим, „Не мисля, че се е оперирала, тя просто се гримира по-добре“ и „Тя току-що отслабна“, пишат те в публикацията. Може да ви заинтересува: Дешифрирането на Ру, героят, за който актрисата беше номинирана за Еми!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Celebrity Plastic (@celebplastic)

Мислите ли, че Зендая наистина е имала операция на лицето си? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: