YouTube

Инфлуенсъри, които са подмамили своите последователи с фалшиви животи

Инфлуенсъри, които са подмамили своите последователи с фалшиви животи
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Един от тези инфлуенсъри се престори, че живее в луксозен апартамент, а реалността е, че е пълен с боклук и кучешки екскременти

Не вярвайте на всичко, което виждате в социалните медии! Някои инфлуенсъри изглежда имат перфектен живот, пълен с лукс, пътуване и съвършенство. Това обаче е само фасада, тъй като много от тях са разкрити в пълна лъжа. Вижте за кои инфлуенсъри говорим!

Ага Бжостовска

Тази инфлуенсър позира като черно момиче, но нейна снимка по-късно изтече и нейните последователи откриха, че всичко е измислица, тъй като се оказа, че Ага е полякиня и следователно цветът на кожата й е по-тъмен. и тялото му по-слабо. Както се очакваше, Бжостовска беше обвинена в „черен риболов“ и културно присвояване.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ?? ???? (@lanetasiempre)

Йована Мендоса

Йована Мендоса Айрес, по-известна като Раввана, е мексиканска инфлуенсърка, която беше остро критикувана, когато беше хваната да яде риба, когато увери последователите си, че яде сурова веганска диета, която изключва всички продукти от животински произход .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Йована Мендоза Айрес (@yovana)

Rawvana и Pautips пътуваха заедно и Паула Галиндо реши да качи видеоклип, показващ нейните ястия, но тя не видя, че Rawvana се появи на заден план и яде риба (като се има предвид че тя твърди, че е сурово веган). Въпреки че инфлуенсърката обясни, че е трябвало да изостави веганския си начин на живот по здравословни причини, много фенове я обвиниха, че е лъжа и дори поискаха от YouTube да закрие канала й в YouTube.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Sociedad Vegana (@sociedadvegana)

Емили Ратайковски

Моделът и нейният съпруг Себастиан Беър-МакКлард живеят в луксозен лофт в Ню Йорк. Двойката обаче не плаща наема на жилището си, тъй като се придържа към „Закона на тавана“, който защитава артистите със затруднения и семействата с ниски доходи. Изненадващото е, че въпреки че Себастиан има 12 милиона долара в банковата си сметка, той дължи на хазяина си 120 000 долара. Ясно е, че двойката разполага с достатъчно пари, за да плати наема за таванското помещение, но предпочита да се крие зад финансовата помощ, която им предоставя законът.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata)

Лиза Ли

Лиза е известна китайска инфлуенсърка, която придоби популярност чрез демонстриране на лукса, до който има ежедневен достъп. Лиза обаче стана вирусна, след като нейните последователи разбраха, че тя ги е подвеждала за това как наистина изглежда апартаментът й.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lisa/Li Chi (@lichi1126)

Хазяйката му беше тази, която качи видео на обиколка с екскурзовод на апартамента на Ли; Оказва се, че мястото е покрито с прах, боклук и кучешки екскременти, така че тя е била принудена да разкрие условията, в които инфлуенсърът е държал апартамента

tU

Qiao Biluo

Тази китайска инфлуенсърка и стриймър стана известна със сладкия си глас; нейните фенове биха й депозирали 15 000 долара само за да я видят да говори пред камера. Последователите й обаче бяха разочаровани, когато разбраха, че външният й вид не е реален, тъй като се оказва, че Цяо не е 18-годишно момиче, всичко е филтър! Оказа се, че Билуо е 58-годишна дама.

Каролайн Калоуей

Calloway е американска инфлуенсърка с почти 700 000 последователи в Instagram, но едно списание я разобличи и разкри, че нейната аудитория е напълно фалшива.Изявлението твърди, че Каролайн е използвала ботове в огромен мащаб, за да увеличи броя си. Освен това Калоуей не беше тази, която измисли надписите за публикациите, а нейната най-добра приятелка Натали. Най-лошото е, че издател й предложи половин милион долара, за да започне своя собствена книга, но тя ги измами и задържа парите, въпреки че не изпълни частта си от споразумението.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Caroline Calloway (@carolinecalloway)

Даниел Кон

Кон публично разкри, че е на 15 години, но баща му, загрижен за безопасността му, разкри истината на своите последователи. Инфлуенсърът беше момиче само на 13 години, което също фалшифицира брака си с приятеля си и твърдеше, че е бременна, въпреки че това не беше вярно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниел<3 (@daniellecohn)

Какво мислите за измамата на тези инфлуенсъри? АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: