YouTube

Предполагаемият мобилен телефонен номер на Кимбърли Лоайза е филтриран

Предполагаемият мобилен телефонен номер на Кимбърли Лоайза е филтриран
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Предполагаемият телефонен номер на Кимбърли Лоайза стана вирусен в социалните мрежи и феновете не спират да звънят и да изпращат съобщения!

Мечтата на всеки Линдура или Пантохита е един ден да се срещне лично с Хуан Де Диос Пантоха и Кимбърли Лоаиза, въпреки че биха се задоволили и с размяна на съобщение или видео в WhatsApp разговор със създателите на съдържание. Може да ви заинтересува: Кения потвърждава ли, че ще пусне кавър на Kimberly Loaiza? По същата причина феновете полудяха, когато предполагаемият телефонен номер на преводача на „No Seas Celoso“ започна да става вирусен и те не се поколебаха да се опитат да се свържат с нея чрез съобщения и обаждания.

Снимка: Instagram

Предполагаемият мобилен номер на Кимбърли е изтекъл

Но всичко се оказа шега, защото някой изигра номер на нетизен на име Айзък Окампо, който разкри чрез Facebook, че са публикували номера му в интернет, уверявайки, че това е номерът на мобилния телефон на Линдура . „Хей, моля те, кажи ми кой ми предаде номера и каза, че съм Кимбърли Лоайза“, написа разстроен потребителят и сподели екранни снимки, показващи стотиците обаждания и съобщения, които е получил след публикуването на телефонния му номер. Може да ви заинтересува: Смята се, че тази карикатура от видеото към „Me perdiste“ на Кимбърли Лоайза е Кения Ос „Ти ли си Кимбърли?“, „Здравей, ти ли си истинската Кимбърли?“ и „Аз съм фен твоите от Чили", „Моля, отговорете", пишат феновете в съобщенията. Някои обаждания дойдоха дори от Съединените щати, което показа колко верен е фендомът на Greater Cuteness.

Снимка: Twitter

Проверете също: Представяме новия сингъл на Rosalía LLYM Ето как Камила Кабело прекрачи границата, когато беше дете Вдъхновението на Джена Ортега да бъде Мерлина почина Cobra Kai се завръща за най-новия си сезон Премиерата на Академия за вампири наближава Зоуи 101 се завръща с всичко и скандал

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: