Филми и сериали

„Disenchanted“: всичко, което трябва да знаете за продължението на „Enchanted“

„Disenchanted“: всичко, което трябва да знаете за продължението на „Enchanted“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Снимките на „Disenchanted“ вече започнаха, ние ви разказваме всички подробности за продължението на „Enchanted“!

Беше през 2007 г., когато вълшебният филм, „Enchanted“, излезе по кината. С участието на Ейми Адамс (Жизел) и Патрик Демпси (Робърт Филип), сюжетът на филма проследява историята на принцеса от приказките, която е прогонена от своето кралство от зла кралица.

Снимка: Right Coast Entertainment.

Принцесата, на име Жизел, е транспортирана до модерен Ню Йорк и трябва да се справи с „щастливи краища“, които сякаш липсват в нейната нова реалност. Главната героиня познава истинската любов и си дава нова възможност с Робърт.Преди няколко месеца те обявиха производството на продължението на „Enchanted“, което ще бъде озаглавено „Disenchanted“. Малко подробности са разкрити за това, но това е, което се знае досега!

'Disenchanted': всичко, което трябва да знаете за продължението на филма

Ейми Адамс обявява завръщането си

През май 2023 г. главният герой на „Enchanted“ разкри, че вече снима втория филм. „Аз съм в Ирландия, където се подготвям да започна снимките на продължението на Enchanted, за което съм много развълнувана“, сподели Ейми, но не разкри повече подробности за продължението.

Снимка: Right Coast Entertainment

Патрик Демпси обявява завръщането си

„Току-що получих този сценарий за втория филм. Тогава ще започна да преглеждам и да си водя бележки заедно с останалите“, разкри Патрик Демпси, който играе Робърт Филип, за продължението на филма.С тези изявления той потвърди, че отново ще бъде част от невероятния актьорски състав.

Мая Рудолф ще бъде Малвина

Актрисата разкри, че ще се присъедини към актьорския състав на „Разочарована“ като Малвина. "Какво е добра приказка без страхотен злодей? Ще се видим в Андалазия, красавици мои", сподели комикът.

Какво е добра приказка без страхотен злодей? Ще се видим в Андалазия, хубави мои.

- Мая Рудолф (@MayaRudolph) 17 май 2023 г.

„Разочарован е олицетворение на това какво е да си в училищна пиеса. Знаеш, че ще се забавляваш", каза Мая в Saturday Night Live. „Само това зашеметяващо чувство да изнасяме шоу заедно, е най-доброто възможно усещане."

Джеймс Марсдън и Идина Мензел

Джеймс Марсдън и Идина Мензел също ще се завърнат в актьорския състав съответно като принц Едуард и Нанси Тремейн.

Снимка: Disney

Кога ще започнат снимките?

Снимките започнаха през май, според изявленията на Ейми Адамс. Беше този месец, когато главният герой обяви, че е в Ирландия и се подготвя за началото на записите на „Disenchanted“.

Снимка: Right Coast Entertainment

Кога ще излезе "Disenchanted"?

Въпреки че все още няма официална премиерна дата, филмът се очаква да излезе някъде през 2023 г.

За какво ще става въпрос?

Сюжетът на „Enchanted“ ще прескочи десет години във времето и ще проследи историята на Жизел, след като адаптира живота си към забързаното ежедневие на Ню Йорк, където ще се развива голяма част от продукцията. Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: