Знаменитости

Ester Expósito отговаря на изхода, който увери, че е завършила с Alex Speitzer за „поддържан“

Ester Expósito отговаря на изхода, който увери, че е завършила с Alex Speitzer за „поддържан“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Медията увери, че Ester Expósito е напуснала Alex Speitzer, защото е била "поддръжка"

Преди няколко дни беше публикувана новината за предполагаемата раздяла между Alex Speitzer и Ester Expósito Въпреки че никой от актьорите не потвърди или отрече информацията, източник сподели шокиращи подробности със списание TV Notas, които бяха опровергани от испанската звезда. Медиите увериха, както разкри източникът, че Алекс и Естер са били в много лоши отношения, до степен, че испанката уж е изгонила мексиканеца от апартамента й в Мадрид. Може да ви заинтересува: Ester Expósito и Alex Speitzer игнорират един друг на събитие и повдигат подозрения за раздяла

Снимка: Instagram

Естер избухва срещу медиите, които разказаха предполагаемите подробности за раздялата им

Според разкритата информация, Алекс е бил груб всеки път, когато Естер е искала да го свърже в проект в Испания. „Той се държеше много арогантно и ненавистно всеки път, когато тя представяше някого за участие в проект или реклама, защото много малко му се правеше, той приемаше само да бъде имидж на марка бижута и луксозни артикули, и на дрехи, “ каза източникът. Може да ви заинтересува: Sebastián Yatra и Alex Speitzer се изправят в танцов дуел срещу Ester Expósito

Снимка: Instagram

Информаторът каза още, че Алекс не е предоставил финансова помощ на Естер и дори добави, че актрисата му казала, че той е "издръжка".

„Тя изглеждаше сякаш е на почивка.Преди да се нанесат се бяха разбрали двамата да плащат всички разходи по апартамента, който тя има в Мадрид и двамата да го поддържат чист, но той нямаше да й даде пари, камо ли да вдигне пръст, тя щеше да направи и осигурете всичко", гласи текстът, споделен от списанието.

“Естер грабна всичките неща на Алекс, сложи ги в куфари, хвърли ги в коридора на сградата и му извика: „Искам да си тръгваш, ти си слуга!“ и затръшна вратата. за него.”

Реакцията на Естер Експозито

След като бележката стана публична, Естер се застъпи в защита на Алехандро и отрече всичко, което източникът разкри за раздялата им.

"Намирам абсолютно НЕВЯРНАТА и жестока информация, която беше дадена в медия (ако може да се нарече така) за Алехандро и това, което беше връзката ми с него, за достойна за съжаление", пише Expósito.

Снимка: Instagram

Въпреки че Естер не потвърди или отрече раздялата си с актьора, тя даде да се разбере, че разкритата информация е напълно невярна. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Може да ви заинтересува: Кайли е унищожена, защото облича Сторми като дете

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: