Астрология

Коя песен на Оливия Родриго си според зодията си?

Коя песен на Оливия Родриго си според зодията си?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кажете ни коя зодия сте и ние ще ви кажем коя песен на Оливия Родриго представлява вас!

Оливия Родриго току-що издаде първия си музикален албум, озаглавен „Sour“, който съдържа 11 песни от поп жанра. За Родриго една от най-големите радости в живота идва от умишленото докосване до най-дълбоките болки на сърцето, какъвто беше неговият опит с Джошуа Басет: „Няма нищо като да седя на пианото в стаята си и да напиша много тъжна песен. Това наистина е любимото ми нещо на света; толкова е вдъхновяващо да видя как музиката ми докосва хората и може би им помага да се чувстват по-малко сами.“

Коя песен на Оливия Родриго си според зодията си?

Водолей - „1 стъпка напред, 3 стъпки назад“

Понякога сте донякъде темпераментен, но се характеризирате като автентичен и независим. Получавате стрес от моменти на неразбирателство и неразбиране, тази песен ще ви помогне да се отпуснете, когато сте стресирани! Може да ви заинтересува: Кайли Дженър полудя по тази кутия с подаръци, които Оливия Родриго й изпрати

Риби - „Любимо престъпление“

Вие сте един от най-мечтателните, креативни и чувствителни в зодиака. Склонни сте да се обиждате лесно и тъй като понякога се доверявате твърде много на хората и понякога се наранявате, вашата песен е „Любимо криминале“. Доверете се на инстинкта си, той никога не се проваля!

Овен - „Добър 4 U“

Arians са страстни, отдадени, интензивни, ето защо „Good 4 U“ е вашата идеална песен. Не се страхувате да изразите мнението си и когато някой ви нарани, импулсивността ви действа като най-голямата ви черта. Може да ви заинтересува: (Снимка): Оливия Родриго най-накрая се срещна лично с Тейлър Суифт!

Телец -"Надявам се, че си добре"

Ти си отговорен, стабилен и супер зрял. Вашето търпение и съпричастност към другите ви кара да имате много приятели, всички ви обичат и ценят! Без съмнение твоята песен е „Надявам се, че си добре“, винаги искаш най-доброто за другите!

Близнаци - „Достатъчно за теб“

Те са спонтанни, креативни и любопитни, „Enough For You“ е перфектната песен на Близнаците! Те учат бързо и обичат да общуват, което затруднява другите да се справят.

Рак - “Шофьорска книжка”

Вие сте емоционални и донякъде несигурни. Когато сърцето ви е разбито, лечението отнема много време, защото вие сте от онези, които се раздават на 100% в любовта. Вашата идеална песен е най-големият хит на Оливия, „Drivers License“.

Лъв - „Happier“

Вашата страст, интензивност и щедрост правят „Happier“ идеалната песен за вас. Обичате да сте център на вниманието и всички да забелязват достойнствата ви.

Дева - “Предател”

Дева е лоялна и аналитична; твоята песен е "Traitor". Понякога вашият перфекционизъм не се съчетава с пътя ви към щастието, защото трябва да живеете с повече лекота и простота.

Везни - “Deja vu”

Вие сте злопаметни и не забравяте лесно; затова твоята идеална песен е “Deja vu”. Знаеш цената си и си много сигурен в себе си, затова не позволяваш сърцето ти да бъде разбито два пъти.

Scorpion - „Ревност, ревност“

Упорит, страстен и ревнив. Не ви харесва, че ви отнемат или че ви засенчват; В този аспект вие сте донякъде завистливи. Ето защо „Ревност, ревност“ ви определя перфектно.

Стрелец - “Deja vu”

Вашата настойчивост и нетърпение, когато трябва да обърнете внимание на това, което умът ви казва, превръщат „Deja vu“ в идеалната ви песен.

Козирог - “Брутално”

"Козирозите са толкова дисциплинирани, отговорни и подредени, че понякога просто трябва да слушат "Брутално", за да се отпуснат малко и да се насладят на спонтанността, която животът предлага."

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: