Филми и сериали

Disney потвърждава предисторията на „Красавицата и звяра“!

Disney потвърждава предисторията на „Красавицата и звяра“!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

В този нов музикален филм ще можем да се запознаем в дълбочина с миналото на главните герои от "Красавицата и звяра"

Беше през 2023 г., когато екшън версията на живо на „Красавицата и звяра“ излезе на големия екран. С участието на Ема Уотсън като Бел, Дан Стивънс като Звяра, Люк Еванс като Гастон и Джош Гад като Лефу, филмът беше такъв хит сред феновете на Дисни, че сега се работи по предистория на тази история! Може да ви заинтересува: Имаше невероятна среща на "Красавицата и звяра"!

Новите сцени от Красавицата и Звяра

Disney потвърждава предисторията на "Красавицата и звяра"

Този нов музикален сериал ще играе с Люк Еванс и Джош Гад, които ще изпълнят отново ролите си на Гастон и Лефу. Изцяло нов актьорски състав ще придружава актьорите в това ново приключение; Известно е, че Браяна Мидълтън играе Тили, доведената сестра на Лофу.

За какво ще става въпрос?

Сюжетът ще се развива няколко години преди оригиналния филм и ще проследи историята на най-добрите приятели Гастон, Лефу и Тили, докато те се впускат в поредица от нови приключения, след като откриват някои неочаквани подробности за миналото си. След като се впуснат в това забавно пътешествие, героите ще намерят някои стари приятели, но също така ще трябва да се изправят пред подвизите на своите нови антагонисти.

Може да ви заинтересува: Ема Уотсън иска продължение на Красавицата и звяра „За всеки, който някога се е чудил как грубиян като Гастон и глупак като ЛеФу са могли да станат приятели и партньори или как се е появила мистична магьосница за да хвърли това съдбовно заклинание върху принца, превърнал се в звяр, тази серия най-накрая ще даде тези отговори.И това ще повдигне цял набор от нови въпроси“, каза Гари Марш, президент и главен творчески директор на Disney Branded Television, в прессъобщение. Може да ви заинтересува: Ариана Гранде и Джон Леджънд пускат вълшебното видео за темата Красавицата и звяра

Ще се върне ли Ема Уотсън?

Засега нито Ема Уотсън, нито Дан Стивънс са потвърдени, че са част от актьорския състав на „Красавицата и звяра“, но се очаква след няколко седмици те да разкрият пълния актьорски състав на този нов филм на Дисни .

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: