YouTube

Кевин Ачутеги признава на Кимбърли Лоайза, че има връзка с Джей Ди Пантоха

Кевин Ачутеги признава на Кимбърли Лоайза, че има връзка с Джей Ди Пантоха
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

И реакцията на Кимбърли Лоайза е записана в интензивен видеоклип!

Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха са фенове на шегите с най-близките си приятели. Някои от тях дори са записани в забавни видеоклипове, така че можеше да се очаква, че техните най-добри приятели ще им отмъстят и ще си направят няколко шеги с тях. Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоайза: какво е направено със зъбите й?

Снимка: Instagram

Kevin Achutegui, който, подобно на Jukilop, принадлежи към Team Fénix, реши, че Greater Cuteness ще бъде следващата му жертва. Преди няколко дни YouTuber публикува ново видео в канала си, което е озаглавено „Признавам на Ким, че имам връзка с JD Pantoja с доказателство“.Видеото вече има почти 5 милиона гледания! Може да ви заинтересува: Известна международна певица започна да следва Кимбърли Лоайза в Instagram

Кевин Ачутеги признава на Кимбърли, че има връзка с Джей Ди Пантоха

„Хуан идва точно сега и ще направим няколко снимки, на които се държим за ръце. Знаеш ли, доказателства, за да изглежда по-правдоподобно“, казва Кевин за шегата, която ще направи на Ким.

Когато Кевин най-накрая пристига в дома на семейство Пантоха Лоаиза, драмата започва! „Ще ти кажа нещо вярно“, казва Кевин. „Какво е вярно?" Отговаря Великата Красавица. На което Ачутеги накрая разкрива: „Е, вярно е, че Хуан и аз имахме нещо общо с това." Няма да повярвате на реакцията на преводача на „Изгаси светлината“! пуснете интензивното видео! МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО: Кимбърли Лоайза разкрива кога ще има третото си бебе

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico Може да ви заинтересува: Kenia Os потвърждава ли, че ще пусне кавър на Kimberly Loaiza ?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: