Знаменитости

TúReelers Как да произвеждам и редактирам видеоклипове в Instagram?

TúReelers Как да произвеждам и редактирам видеоклипове в Instagram?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

От този четвъртък, 17 юни, ще можете да научите трикове, съвети и да започнете да се откроявате в Instagram с уроците, които ще качим в TúReelers.

Ако сте фен на видеоклиповете и Instagram, не можете да пропуснете нашите уроци, които ще пускаме всеки четвъртък в нашия IGTV, за да можете да станете следващият създател на съдържание.

Ръка за ръка с някои инфлуенсъри, които разбиват нещата в тази социална мрежа, ще ви покажем как да извлечете максимума от Reels и да направите видеоклиповете си супер красиви и интерактивни. Филтри, аудио, ефекти, съкращения и много повече ще научите в TúReelers и какъв по-добър начин да го направите от най-добрите създатели на съдържание в момента.

Търсите вдъхновение?

Ако все още не знаете как да започнете да правите свои собствени видеоклипове, не се притеснявайте, тук ще ви научим как да записвате свои собствени ролки, просто като следвате нашия Instagram и отидете на IGTV и намерите нашите TúReleers

С поредица от видеоклипове, в които някои от любимите ви създатели ще споделят всички съвети и тайни, така че вашите барабани да бъдат най-коментираните и харесвани в личния ви акаунт. Всички ще ти завиждат!

Нашият първи Reeler е не кой да е, а талантливият Caín Guzmán! кой в този IGTV ще ви покаже първите стъпки, за да започнете да се разклащате.

https://www.instagram.com/p/CQOqpQPDn9m/ Готови ли сте да блеснете и да започнете да създавате Reels по уникален, автентичен и невероятен начин? Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico и се учете от най-добрите! АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/

Свързани: Всичко, което трябва да знаете за Instagram Reels, TikTok на Facebook!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: