Любов

10 неща, които трябва да правите с любимата си приятелка поне веднъж в живота си

10 неща, които трябва да правите с любимата си приятелка поне веднъж в живота си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Колко от тези дейности вече сте извършили с вашия BFF?

Вие и вашият BFF прекарвате много време заедно, но правите ли дейности, които ще ви останат хубави спомени за цял живот? Казваме ви някои дейности, които трябва да направите поне веднъж с най-добрия си приятел, да или да! Може да ви заинтересува: Ето какви са най-добрите ви приятели според зодията им

10 неща, които трябва да правите с вашия BFF поне веднъж в живота си

Пикник

Изваждането на типичната покривка, любимите им ястия и препичането, докато се наслаждавате на природата, е план, който да или да трябва да направите с вашия BFF. Може да звучи налудничаво, но е идеалното време да си поговорите за тайните си, да се разсеете от ежедневните проблеми и да си направите страхотни селфита за Instagram.

Направете времева кутия с вашия BFF

Съберете най-ценните си съкровища, те могат да бъдат снимки, приятелски гривни, писма или дори аксесоари, които имат специално значение, дръжте ги в кутия и я заровете в градина. Отворете го заедно 10 години по-късно, ще бъде супер емоционален момент! Може да ви заинтересува: Тест: какво момиче сте във вашата група приятели?

Снимка: Netflix

Отидете на караоке (сам)

Качете се на сцената на караоке, изберете любимата си песен и пейте от сърце, независимо какво казва някой друг. Нещо като Ванеса Хъджънс и Ашли Тисдейл, те се забавляват без значение кой ги гледа!

Четете една и съща книга по едно и също време

Изберете автор, който харесвате, изберете един от най-популярните му романи и прочетете книгата едновременно. Четете същия брой страници всеки ден и ги обсъждайте, докато се наслаждавате на вкусна закуска.

Снимка: Instagram @babisbooks

Направете свой собствен речник

Типично е, че вие и вашият BFF имате вътрешни шеги и странни думи, които само вие разбирате. Преди да мине време и да ги забравите, съставете забавен речник с вашия таен език.

Съвпадаща татуировка

С разрешението на родителите си изберете дизайн, който е изключително специален и за двама ви. Това може да бъде фраза, сърце, вашите инициали или дори „BFF“. Така те ще бъдат един с друг през цялото време, до вечността!

Снимка: Pexels

Да скоча от парашут

Само с твоя BFF се осмеляваш да правиш най-щурите неща, така че скачането с парашут е добра идея само ако имаш най-добрия си приятел до себе си. Това ще бъде момент, който никога няма да забравят.

BFF Trip

Не е задължително дестинацията да е скъпа; има стотици плажове и места за почивка, които са супер евтини. Направете списък с любимите си и започнете да планирате следващото си пътуване заедно.

Pinterest

Прекарайте Нова година заедно

Да се сбогувате с една година и да посрещнете нова е нещо, което трябва да направите с най-добрия си приятел. Заредете се с добри вибрации, за да започнете нова година, насърчете се да направите някои ритуали, за да привлечете добра енергия!

Да живеем заедно за известно време

Какъв по-добър съквартирант от най-добрия ти приятел? Ако прекарват невероятно време на преспиване заедно, представете си да живеете с нея! Те определено трябва да споделят покрив в даден момент от живота си.

Снимка: Pexels

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: